Следва

Диско пролет в есенен тренд

Аромат и звуци от The Beat

Чувал ли си някога как свири британската група LAST GANG. Ако си кажеш „да”, означава, че познаваш усещането, а...

Body преди 15 години

Чувал ли си някога как свири британската група LAST GANG!?. Ако да, означава, че познаваш усещането - при всички останали е задължително да ги чуят. Музика им действа вдъхновяващо, ободряващо, освежаващо. Точно както и новият аромат за мъже на Burberry - The Beat.

Определението на творческия директор на Burberry за новия мъжки аромат е точно такова каквото се очаква и от модата им. А именно - идеални кройки, прецизна изработка, изцяло за модерни, забързани контета от съвременен тип.

В малкия флакон с метално-сива капачка, декорирано с кожена каишка с метално-сива част, на която е гравирано логото на английския лейбъл, ще откриеш аромат, зареден с енергия, музикален ритъм и динамика. Точно както и понятието the beat в музиката. Или - хармонично подредени звуци, които се усещат от аромата и съставките.

Основните компоненти на парфюма са модерни, с лека носталгия към класиката, но динамични и мечтани.

Кожата и дървото са ексклузивна съставна част от аромата The Beat и се отличават с изключителен сексапил. Опушената и естествената дървесина е оцветена с топли кожени акценти, а цялостното усещане е за магнетична пристрастеност към осъвременена традиция, минаваща в лек бунт.

От друга страна не е пропуснат и чистия природен аромат, който притежава втората основна съставка ветивер бърбън, олицетворявайки гората и досега до природата. Създава усещане за противоречие, но и за допълващи се елементи - сух - влажен, студен - топъл, груб - аристократичен. Точно каквото се очаква от британската елегантност, която никога не може да бъде объркана.

Пикантни и искрящи кедрови тръпки, вибриращи остри нотки на черен пипер и зеленият, изпълнен с живот пулс на виолетови листа. Това са съставките, който всъщност създават уникалността на Burberry The Beat за мъже.

Burberry The Beat е аромат за денди образа от нов тип, който познава и уважава традицията и има афинитет към класиката, без да престават да бъде модерен. Защото бийтът е солта на живота!


Burberry The Beat ще намериш в магазините на Kult в ЦУМ
Тоалетна вода 100 ml - 134 лв, Тоалетна вода 50 ml - 94 лв, Тоалетна вода 30 ml - 78 лв, Aftershave 100 ml - 94 лв, Aftershave балсам 150 ml - 56 лв, Energy shower gel 150 ml - 52 лв, Дезодорант стик 75 gr - 48 лв
www.novea-bg.com

More Body