Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 14.03 – 20.03

Спечели две двойни покани за Sofia Film Fest

След като попаднахме на програмата на Sofia Film Fest, и я разлистихме няколко пъти, ни стана ясно, че селекцията е наистина добра...

All About Life преди 8 години

След като попаднахме на програмата на Sofia Film Fest, и я разлистихме няколко пъти, ни стана ясно, че селекцията е наистина добра. Заглавията са много и изборът е наистина труден. И след като оградихме десет от тях, които са невъзможни за пропускане, абсолютно задължителни и главозамайващи, ги споделяме и с вас.
И тъй като обичаме да споделяме, ще подарим на двама по две покани за две прожекции на 12-ти, тоест утре.

И така, очакваме да прегледате хубаво програмата на Sofia Film Fest и да ни изпратите на познатия мейл [email protected] вашия личен топ 5 от селекцията на фестивала. Или иначе казано, кои са вашите пет филма, които няма да пропуснете. До утре 12-ти в 12 часа очакваме вашите отговори.

Поканите са за "Синдромът на марионетката" и " Стая", а ако не се сещате, защо тези два филма са страхотни ето едно малко напомняне тук. 


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.