Следва

Спечелилите двойни покани за Sofia Film Festival

Попитахме го: "Каква е твоята тактика, за да се стигне до среща с райбер?"

Причината за провокацията – освен любопитството, разбира се, бе че ни глождеше отвътре дали ТЕ, силният пол, имат своите магични прийоми да ни впечатлят. Определено имат...

All About Life преди 8 години

Попитахме 14 мъже: „Каква е твоята тактика, за да се стигне до среща с райбер“, и останахме впечатлени! Причината за провокацията – освен любопитството, разбира се, бе че ни глождеше отвътре дали ТЕ, силният пол, имат своите магични прийоми да ни впечатлят. Определено имат... А и защото обичаме да ги питаме по какви жени си падат, какво ги възбужда, ако се удавят - каква спасителка си представят, че ще ги извади на гръб (или гърди) от водата, дори от какво се страхуват. Стига сме разпитвали нас, жените, какво трябва да направим, за да му задържим вниманието или пък за какво най-често чувстваме вина! Днес на пангара са мъжете.

Лукас, на 24, мениджър музикални лицензи
Честно казано никога не ми се е случвало да планирам вечер, която да завърши със секс. Работата е там, че когато отида на среща, резултатът, към който се стремя, е да се забавляваме и двамата, защото иначе няма много смисъл от срещата като цяло. Ако това доведе до нейното или моето легло - тогава супер, но никога не е било главна цел. От гледна точка на ухажване, според мен една забавна вечер, с интересни разговори и смях на интересно място, е достатъчна, защото ако се замислите, до срещата се стига след като вече има физическо привличане в повечето случаи, така че остава да направиш впечатление с нещо друго, освен с това как изглеждаш.

Димитър, на 26, коневъдство
Откровеност. Няма нужда от увъртания, игрички и безсмислено губене на време. Ако дамата също е пряма, свободна и заинтересована - тогава няма пречки денят (или вечерта) да продължи в по-интимна обстановка.

Александър, на 29, графичен дизайнер
Ухажвам жена с цветя, с вечеря, с всичко романтично, което тя обича. Зодия Рак съм, това е моят начин. Бутилка вино, хубава музика и свещи.

Иван, на 27, музикант
Ами аз не съм много добър в свалянето. Май предпочитам по-често да ме свалят мен.

Николай, на 25, фотограф
Когато харесвам едно момиче й го показвам, като я правя съпричастна към всичко, което правя. Независимо дали това ще означава да излезем в една компания, за да отидем на караоке, или да изкачваме Черни връх. Тя трябва да почувства, че не е сама и още по-точно – че е с мен. Това обикновено печели симпатиите на жените.

Димитър, на 48, майстор
Впечатлявам една жена с поезия, колкото и тривиално да звучи. Жените обичат романтиката. Искате тя да бъде ваша? Изровете стихосбирка на Яворов!

Мартин, на 20, студент
Само една дума – адреналин. Момичетата обичат адреналина, убедил съм се в това много пъти. Самият аз си падам по екстремните преживявания. Показвам им емоцията от бързите скорости и това да преодолееш времето и пространството – возя ги на мотора си, завеждам ги на необичайни места... просто адреналин! Усетят ли свободния ми дух им се иска и те да почувстват тази свобода, да бъдат необуздани и заредени с емоция.

Владимир, на 23, брокер
Чувството за хумор отваря всички врати. Дори и тази в съзнанието на една уж недостъпна жена. С духовитост, забавление и шеги можеш да влезеш под кожата й. Няма момиче, което да не обича да се смее. А пък ако има, то определено не е моето момиче. Как да си легна със скучна жена?! Та тя сигурно е такава и в леглото!

Павел Начев, на 26, магьосник на свободна практика
Започвам срещата като подарявам букет от кактуси - това веднага показва на девойката моята оригиналност, а същевременно финото боцкане на игличките й действа подсъзнателно и нерволингвистично програмира, на пенетративна вълна, нищо неподозиращата мома. По време на срещата говоря за същината на живота, човешката природа и въобще всякакви подобни тегави теми, като целта е булката да изпадне в преддепресивно състояние, което да свали психологическите й бариери.
В този отчаян за нея момент я карам да плати сметката, за да установя статуса си на непоправим феминист. По този начин подчертавам уважението си към нея като човек, а както всички знаем - няма жена, която да е отказала на мъж, който я е третирал като равна и не е показвал доминантност.
И за да се "орайбери" нощта, задължителният завършек включва:
* Романтична целувка под дъжда (ако няма такъв наличен в момента, нужни са поне една луна или в краен случай - много експресивни облаци);
* Репликата "ти знаеш ли, че имаш страшни очи";
* И леко пошляпване по дупето, разбира се...

Христо, на 30, счетоводител
Жените са сложни същества. Но когато искат да се забавляват – не чак толкова. Ако искам да сваля една жена, просто ще я заведа на парти. Това задължително включва и алкохол, а всеки знае, че тогава всякакви задръжки падат.

Георги, на 28, музикант
За да сваля едно момиче винаги използвам провокацията. Ще се хванем на бас или ще я предизвикам на стрип покер.

Ивайло, на 38, адвокат
Ще й сготвя! Жените обичат да си похапват, а когато някой положи труда сам да приготви вечеря специално за нея, няма как коленете й да не омекнат, а вечерта да завърши... с райбер.

Недко, на 42, арт директор
Аз съм много притеснителен! Постепенно впечатлявам жените, не се правя на интересен и на такъв, какъвто не съм. Естествен съм – мисля, че не ме бива в класическите свалки. Нямам тактика и действам с една жена все едно ми е приятел. Както съм захлупен в свалките, обаче, няма нещо, което не съм правил в секса. Нямам много богат сексуален опит с много жени, но един път вдигнала ли е опашка – действам смело.
Сега като се замисля, само веднъж ми се е случвало да стигна до секс на първа среща. Бях направо брутален и си го казах куме в очи на мацката. Бяхме на море с коч-компанията и две мацки се присъединиха към нас. Едната много ми хареса и си казах: „Давай“! Не ми пукаше – исках секс и действах. Отидохме на дискотека и 20 минути по-късно й предложих: „искаш ли да се поразходим?“ По време на разходката я подканих направо да си се прибираме - никаква романтика. Всъщност, романтиката имаше на следващия ден – в 05:30 сутринта се катерих по едни покриви, за да отида да й купя баничка с боза, ама това е друга история.

Свилен, на 28, дизайнер
Първо, обектът на ухажване трябва да ме впечатли с чара или харизмата си, която излъчва (ако има такива, че е рядко срещано явление). Имам предвид - чаровна усмивка, красиви очи или детайли, които няма как да не се забележат, но все по-често май се пренебрегват (може би ги забелязвам заради професионалното ми изкривяване).
Стратегия: Бърз комплимент на това, което ме е грабнало и впечатлило в първия момент, но тук идва тънкият момент - да няма нахалство и досада. Това просто е една вметка, която е истина. След комплимента се изнизвам, като най-долната мастия, и й прилагам пълен игнор на девойката. Когато тя осмисли моя комплимент, и се почувства поласкана от ненатрапното досадно присъствие, сама ще дойде при мен. Следва много важен момент - да я накарам тя да говори за себе си, а не аз да се хваля колко съм велик и, разбира се, да я задържа. Но проблемът е ако не успее да задържи вниманието ми - тогава всичко ще се провали. Харесвам стойностни жени, които имат амбиция и нагласа за живот. Тоест, това трябва да бъде ЖЕНА - в истинския смисъл на думата, а не просто една красива кукла барби, тип "КИФЛА", която да чака наготово, а да е достатъчно амбициозна, за да следва целите и мечтите си. Та, заради тези мои изисквания стигаме само до първа фаза...



 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 20 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.