Следва

Бюти тенденции: Новият грим - без грим!

Пастел за ноктите тази пролет

Рисуваш с пастели... Твориш първите си мечти и ги нанасяш с цялата жизнерадост, на която си способен.

Nails преди 8 години

Затвори очи. Сега си спомни за безгрижните, детски дни. Онези, в които светът е цветен, интересен и вълнуващ. Тичаш, скачаш, играеш на криеница… Рисуваш с пастели върху белия лист. Твориш първите си мечти и ги нанасяш с цялата жизнерадост, на която си способна. И ако си сред дамите, които вече потръпнаха при мисълта за тези пълни с цвят и смях дни от детството, искаме да те зарадваме с пастел от пролетната колекция ПАСТЕЛИ на SNB Professional! Козметичният бранд се опита да ни върне цветните емоции и смеем да твърдим, че категорично успя. Шестте нови вълнуващи цвята лак за нокти, сътворени за да посрещнем пролетта стилно, цветно и щуро, се превърнаха в любимите ни модни аксесоари. Освен това пасват идеално на всеки стайлинг – шик, street style, вечерен, небрежен...

Представяме ти Ваня, Соня, Люба, Петя, Ася и Мая, но не очаквай да видиш дами облечени в разкош – това са експлозия от жизнерадостни цветове, които са родени с едничката цел да облекат маникюра ти в очарование и да те направят неотразима. Да, това са най-новите лакове от колекция ПАСТЕЛИ на SNB Professional, които за пореден път ни зарадваха с прекрасната селекция от български имена, с които кръстиха своите цветни шедьоври.
И макар да не са дами от плът и кръв, те носят стил, заряд, емоция, облечена в цвят, който ражда дихание, и са не по-малко истински и вдъхновяващи от онази супер-стайлиш мацка, с която се размина вчера на път за работа.
 

Приятно ни е да те срещнем с...

Ваня
код: NLM01



ВАНЯ е червен пастел! Изключително интензивен и искрящ цвят, който ще те отведе за миг сред слънчеви поля от цъфнал мак и пролетни цветя. Мммм, мирише ни на пролет и влюбване!

Соня
код: NLM02



СОНЯ е пастел в цвят на сочна праскова. Зарежда те позитивно, нали?

Люба
код: NLM03



ЛЮБА е светлорозов пастел, събрал в себе си цялата нежност, трепет и красота на пролетта. Тя е и цветът на 2016, и е ефирна!

Петя
код: NLM04



ПЕТЯ е светлосин пастел, който пленява с безкрайността си. Изключително спокоен, но и неустоимо магнетичен. Почти дъхава, Петя също е цвят на 2016!

Ася
код: NLM05



АСЯ е светлозелен пастел, в който просто ще се влюбиш от пръв поглед. С една дума – великолепен и тотално магнетичен!

Мая
код: NLM06



МАЯ е светложълт пастел. Създаден е, за да те усмихне. Този цвят сякаш събира цялата радост и светлина в едно малко шишенце – това на твоя лак. И някак си те представихме в поле от слънчогледи, които не откъсват поглед от теб!

И за да докажем, че тези прекрасни цветни дами във флакони са истински приятелки, ще ти покажем, че те често вървят ръка за ръка.

 

Допълвайки бляскавия си ефект от цвят и емоция, лаковете от серия „Пастели“ можеш да нанасяш в комбинирано, за да получиш актуалния омбре ефект в маникюра. Само избери нюанс и започни да рисуваш с пастели...

 

Влюбени сме!

More Nails