Пастел за ноктите тази пролет

Рисуваш с пастели... Твориш първите си мечти и ги нанасяш с цялата жизнерадост, на която си способен.

Затвори очи. Сега си спомни за безгрижните, детски дни. Онези, в които светът е цветен, интересен и вълнуващ. Тичаш, скачаш, играеш на криеница… Рисуваш с пастели върху белия лист. Твориш първите си мечти и ги нанасяш с цялата жизнерадост, на която си способна. И ако си сред дамите, които вече потръпнаха при мисълта за тези пълни с цвят и смях дни от детството, искаме да те зарадваме с пастел от пролетната колекция ПАСТЕЛИ на SNB Professional! Козметичният бранд се опита да ни върне цветните емоции и смеем да твърдим, че категорично успя. Шестте нови вълнуващи цвята лак за нокти, сътворени за да посрещнем пролетта стилно, цветно и щуро, се превърнаха в любимите ни модни аксесоари. Освен това пасват идеално на всеки стайлинг – шик, street style, вечерен, небрежен...

Представяме ти Ваня, Соня, Люба, Петя, Ася и Мая, но не очаквай да видиш дами облечени в разкош – това са експлозия от жизнерадостни цветове, които са родени с едничката цел да облекат маникюра ти в очарование и да те направят неотразима. Да, това са най-новите лакове от колекция ПАСТЕЛИ на SNB Professional, които за пореден път ни зарадваха с прекрасната селекция от български имена, с които кръстиха своите цветни шедьоври.
И макар да не са дами от плът и кръв, те носят стил, заряд, емоция, облечена в цвят, който ражда дихание, и са не по-малко истински и вдъхновяващи от онази супер-стайлиш мацка, с която се размина вчера на път за работа.
 

Приятно ни е да те срещнем с...

Ваня
код: NLM01

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.