Следва

PFW: Lanvin без Албер Елбаз - катастрофа?!

H&M откри първия си магазин в Русе

Днес H&M отвори вратите на най-новата си локация – в град Русе...

All fashion преди 8 години

Днес H&M отвори вратите на най-новата си локация – в град Русе, в Mall Rousse на бул. Липник 121Д. Разположеният на 2 етажа и общо 2 000 кв. м магазин ще предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство на най-добра цена. H&M отпразнува старта с мини концерт на младата изпълнителка Дивна и специални изненади за своите клиенти.



Повече от 600 души се наредиха пред магазина часове преди откриването. Точно в 11 ч. Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър, Дивна и Люба Кожухарова прерязаха червената лента и приветстваха най-нетърпеливите фенове на модата в новия магазин. „Щастливи сме, че днес открихме 19-тия си магазин в страната. България е важен пазар за нас и е чудесно, че имаме възжност да се развиваме така успешно тук. Отварянето на магазина в Русе е още една стъпка напред, с която се стремим да достигнем до своите клиенти и да им предложим мода и качество на най-добра цена и по-устойчив начин“, коментира Сандрин Галпароли. Специален гост на откриването бе младата изпълнителка Дивна, която освен с певческия си талант е позната и с усета си към модата. Тя подгря почитателите на марката с мини концерт час преди откриването, като им показа и модели от най-новата колекция за пролетта. През целия ден клиентите имат възможност да се запознаят отблизо с обновената козметична линия H&M Beauty и да получат съвет за визията си от професионалния гримьор на H&M.


Магазинът на H&M в Mall Rousse ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Sport. Ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 21:30 ч. Клиентите в Русе ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране на стари дрехи. За всяко торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка. С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и по-устойчиви материи.

More All fashion