Следва

Обвиниха Balenciaga в плагиатство

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Кошмари, но не от кухнята, а от Холивуд!

All fashion преди 8 години

Като абитуриентка, но без чара на младостта

Трудно ни е да дефинираме необходимостта да се сложиш в рокля, досущ като на приятелката на булката от провинцията, ако все пак имаш големия опит в обличането и показването пред публика на Джей Ло в годините.

Може и да се харесваш, може и да си наистина много хубав, каквато госпожа Дженифър Лопес е, притежавайки отлично тонизирана фигура и красива глава, обаче не може в това розово нещо.

Появата в този си вид, госпожа Лопес организира за поредния сезон на тв-шоуто American Idol. Мини-недоразумението е подписано с името на дизайнера Fausto Puglisi /Фаусто Пулизи/ и представлява ярко розова рокля с метални детайли и звезда, лепната централно, точно под линията на гърдите. Линията е кофти, страничните прорези са зеещи, незнайно защо, вероятно заради твърде голямата си дълбочина, и, по всичко личи, самата певица не се чувства комфортно в дрехата.

Придръпванията и чупките за маскировка не водят до подобряване на ефекта, даже напротив. Но, да спрем дотук. Ние, и абитуриентки да бяхме, нямаше да е това!

Опърпаната Кендъл Дженър


Моделът се върна в САЩ след дълги „разходки” по подиума на Седмицата на модата в Париж, като преди това остана за няколко дни да си почине в Рим.
По всичко личи, че Кендъл иска да се отдаде на релакс, да остави високите обувки и роклите, за да се подвизава по клин и маратонки. Това е чудесно, само не разбрахме колко точно ежедневна и „кежуъл” иска да е Дженър, за да реши да се наметне със скъсаната, оръфана отвсякъде широка блуза... с която после се настани в черно лъскаво Порше с приятелката си.
 

Гуен Стефани и гротескният ансамбъл

46-годишната певица отново събра погледите върху себе си, но за пореден път не от възхита.
На японската Седмица на модата Гуен буквално беше „сглобила” тоалета си оттук-оттам, опитвайки се да влезе в японската естетика. Уви – неуспешно.

Не знаем откъде да започнем – от мрежестия чорапогащник, съчетан с лъскавите панталонки, или от бюстието, върху което стои, меко казано, шарената и натруфена жилетка на цветя, която вади очите. Не стига това, а обувките с червени подметки съвсем ни вкарват в мисли: "Точно към коя част на тоалета би трябвало да принадлежат?!"


Разходка по пижама


Излизайки от дома си в Манхатън, папараци нащракаха Майли в повече от нелеп вид.
Хората вече взеха да претръпват от ужасния начин, по който певицата се облича постоянно и навсякъде, но някак си не можахме да пренебрегнем това поредно куриозно попадение.

Питаме се как е успяло да й хрумне да излезе в дрехи, приличащи на пижама с анимета, върху които да сложи дънково яке?! Ако това звучи като „по-зле няма накъде” – уверяваме ви, че има! Погледнете само шапката на главата й. Оставяме коментарите на вас.

Кошмар по време на ревю

Още сме шокирани от новата колекция на Lanvin, представена по време на PFW. Очевидно добрият нюх към красивото и модното си е тръгнал от световния бранд заедно с Албер Елбаз! Недобре премислени кройки, които, вместо да подчертаят женствеността, всъщност подчертаха факта, че Химена Камали и Лучо Финале не са се справили с дизайна на колекцията, лъснаха на модния подиум. Дантела, плисе, черен лак, шифон и къдрици, комбинирани по ужасно безвкусен начин – съвсем не в духа на Lanvin. Кошмар!


 
Още гафчета, датирани с миналата седмица - тук!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.