Следва

Любов, сряда и Chloé

Бюти тенденциите тази есен! Изтръгнати от сърцето на Седмиците на модата...

Продължаваме с по-добрите предложения от току-що изтеклия моден месец.

Beauty News преди 8 години

Вече разгледахме бюти тенденциите за настоящата пролет, а днес продължаваме с по-добрите предложения от току-що изтеклия моден месец. Подбираме най-страхотните 7 визии, а след тях следват и категорично проправили те си път основни тенденции за все още далечната есен 2016. А те се разпределят между: сияйна кожа; вамп устни, които забелязахме, че стават хит още в Милано; опушени очи; нестандартно нанесената очна линия.

Да видим!

Valentino

Marc Jacobs

Saint Laurent

Simone Rocha

Christian Dior

Fendi

Тенденции:

Сияйно лице
Липсата на грим като предпочитана визия не е нещо ново, но за есен/зима 2016 освен "чисто" лице, майсторите в макиажа добавят сияние с помощта на озаряващ серум, дълбок хидратант и хайлайтър с блестящи частици.

Isabel Marant

Proenza Schouler

Jil Sander

Balmain

Gucci

Вамп устни

Тук важи максимата: "Колкото повече, толкова повече." Като в случая повече означава по-тъмен нюанс на бургундското, докато се стигне дори до черното като при Dior и Marc Jacobs.

Rodarte

Marni

Mary Katrantzou

Erdem

Опушени очи

При опушената визия властват предимно черно-сивите тонове, но и бежово-кафявите като при Givenchy не са пропуснати. Нанесената форма на сенките тръгва от класическия вариант (Tom Ford) и стига до 80-тарския преработен пънк на Saint Laurent.

Elie Saab

Givenchy

Dries Van Noten


 Нестандартната очна линия

Очната линия рядко заема класическата по котешки извита форма. За есен 2016 тя е всичко друго, но не и обикновена. При Giambattista Valli тя е сребърна и понякога се намества дори под арката на веждата; при Anthony Vaccarello е прекалено щедро декорирана, а при Fendi е цветна и умело изрисувана.

Giamba

Stella McCartney

Giambattista Valli

Kenzo

Anthony Vaccarello

More Beauty News