Следва

Before&After - червилото - червено, гамата - сива, чантата - в беж

Б като Библия, Б като Блог

Чайки, пясък, палто от Vanessa Bruno, или пък на кафе в Сеул с Vogue в ръка - тази седмица имаме от всичко по много...

All fashion преди 8 години

Winter is Coming...

Докато още има мегдан за палто, нека е така: Vanessa Bruno, в комбинация с боти Gianvito Rossi, джинси Levis и пуловер Uniqlo! Много е красиво, интересно, момичешко и шик. 

adenorah.com

Звезден прах

Наречен Stardust Mayhem, този приятен бюти едиториал е дело на италианския фотограф Mila F. Действа зареждащо, някак космично, главно поради усещането за отдалеченост от ежедневното и битовото. Почти хвръкваме към звездите, заплювайки да си го направим точно такъв. Следващият празничен грим!

 

ashiongrunge.com

Just Vogue
Хубавата сесия е нещо магично - носи естетиката на живота в един приятно подреден, стилистично докаран и всъщност доста фантазен вид. А това е толкова приятно - взимат ни оттук и сега, и ни отнасят далеч и в различното. Браво на колегите от немския Vogue, на съвършената Еди Кембъл и на дуото Luigi & Iango, майсторите зад обектива. Излишно е да добавяме браво-тата за Alexander McQueen, Givenchy, Azzedine Alaia, & Gucci, всички в идеалните миксове на стилиста Джордж Кортина.

fashiongrunge.com

Да те водим на кафе?

Една блогърка-сладкиш открива в снимки и ужасно лаконичен текст една стара истина, която винаги може да бъде интерпретирана наново, според това на кой му се пие кафе, бидейки в Сеул, а именно - тук да седнеш на вкусно кафе на изящно място е лесно като sundаy morning. Кеф, в конкретния случай озаглавен така: Cafe X Design Studio: Centimeter Space. В Сеул!

stylehurricane.blogspot.bg

Созопол, бейби!

Тя е расла в Калифорния, но и в Созопол да беше, пак плажът щеше да е главно вдъхновение. Цветната палитра, мириса, формите и дизайна на оттеглящите се морски вълни и тяхната сестра - пяната, са просто лечители за градски хора, момчета, момичета, кучета, деца и всичко.
В отговор на това, което Плажът ни дава, ние му връщаме подобаващо - бански за нежни царици, органични и ужасно красиви, в случая от Marysia suits.
Спираме да гледаме красивата фигура, красивото море и красивия цял бански, затова замълчаваме. До момента, в който купим и ние по един такъв и... към Созопол.

couldihavethat.com
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.