Следва

Четиво в четвъртък: "Перлите на Ади Ландау" от Соня Тодорова

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Изминаха четири дълги дни преди да разберем кои са очакваните премиерни заглавия, които ще завладеят големите ни екрани през следващата седмица...

Movies & TV преди 8 години

Изминаха четири дълги дни преди да разберем кои са очакваните премиерни заглавия, които ще завладеят големите ни екрани през следващата седмица. Е, през това време не сме скучали, разбира се, а и няма как с толкова много филми на хоризонта, идващи най-вече от програмата на Sofia Film Fest. Вече се насладихме на “Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син”, както и на "Добро утро, Капитане" и в оставащото време до финала, сме все там, защото ни очакват още интересни истории.

Сега обаче се съсредоточаваме в редовния седмичен списък, който започва така весело с третата част на любимата ни:

"Кунг-Фу Панда 3" ("Kung Fu Panda 3")

Актьорите: анимация 

Режисьорът: Дженифър Ю и Алесандро Карлони

Сюжетът: Една от най-успешните анимационни поредици на света се завръща в своето най-голямо приключение, КУНГ-ФУ ПАНДА 3. Отдавна изгубеният татко на Поу се появява и баща и син заминават за тайния рай на пандите, където срещат много нови забавни герои. Но свръхестественият злодей Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички кунг-фу майстори. Сега Поу трябва да направи невъзможното – да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с нежни, забавни и тромави събратя и да ги превърне в армията на върховните кунг-фу панди!

Филмът бележи завръщането на закръгления черно-бял мечо, който има само едно желание - да стане експерт в бойните изкуства, които изискват ловкост, вътрешна сила и светкавични рефлекси. Това е трудна, ако не и невъзможна мисия. Но за щастие Поу не знае смисъла на думата „невъзможно". Той винаги се стреми да е най-доброто, което може да бъде ... да бъде свой ​​собствен герой.

Поу осъзнава, че все още има какво да учи, когато поема отговорностите на учител. В същото време, той трябва да събере своите биологично и кунг-фу семейства и да се превърне в господар на миналото и бъдещето.

Премиерата: 18 март (България)

"Кербала" "(Karbala")

Актьорите: Пьотр Гловацки, Бартоломей Топа, Томаш Шухард, Лешек Лихота, Атер Адел, Михал Журавски, Пьотр Журавски, Александър Сано, Христо Шопов, Антони Круликовски, Збигнев Стрий, Лукаш Симлат, Якуб Виечорек, Кажимеж Мазур, Миколай Рознерски

Режисьорът: Кшищоф Лукашевич и Марчин Ломницкий

Сюжетът: През април 2004 г. войната в Ирак е в разгара си. В иракския град Кербала, поклонници честват важния мюсюлмански празника Ашура, когато бунтовници на Ал Кайда и Aс-Садр започват серия от нападения над града.

Стратегически важното Кметство, седалище на местните власти и полицията, е сред основните цели. Яростните атаки са посрещнати от само осемдесет полски и български войника, оборудвани с оръжие и храна за 24 часа.

Губейки комуникация с базата, те не знаят кога да очакват подкрепа. С ограничени дажби, използвайки почти всичките си боеприпаси, те трябва да се изправят лице в лице със смъртта в една от най-големите битки за поляци и за българи след Втората Световна Война.

Премиерата: 18 март (България)

More Movies & TV