Суперсекси като Дженифър Лорънс - ПОСТИЖИМО! Режим, диета и съвети за съвършено тяло... и дух

Не пропускай нищо от живота
Последно, но не на последно място – съчетаеш ли режима си с работата и всичките си ангажименти, ще бъдеш наистина един щастлив и успял човек. А не е ли това, към което всички се стремим?
Дженифър Лорънс работи усилено, преследва мечтите си, но в никакъв случай не позволява на натоварения си график да повлияе на здравословния й живот. Очевидно е – изглежда невероятно!

Треньорът Далтон Уонг „разшифрова енигмата” за любопитните…

Всички знаем, че Дженифър Лорънс винаги е била пухкава. Но напоследък все по-често събира всички погледи върху себе си, след като „влезе“ в тялото на стройна холивудска звезда и за никого не е тайна, че се е потрудила доста за това.
Още на снимачната площадка на X-Men: First Class, Дженифър среща Далтон Уонг, който й помага да се сдобие със „супер-тялото“ на героинята във филма. Съветите, които Уонг й е давал, сега са начин на живот за актрисата, която вече знае как да се грижи за себе си: „Той промени тялото ми за роля във филм, но ме научи как да променя и целия си живот. Останахме добри приятели. Когато съм в Лондон непременно отивам да тренирам в неговия фитнес, а след това ядем бургери и картофки. Да, колкото и странно да звучи - всичко е до баланс!“, разказва Дженифър.

Ето ги и ценните уроци, които Дженифър научи и промениха целия й живот:

Хидратацията е изключително важна


Вероятно знаеш думите на Исак Динесен: „Решението на всички проблеми е солената вода: пот, сълзи или море.“ Далтон също вярва в солената вода или по-точно – в пиенето й. Той просветлил Дженифър как да смесва солената вода с нормална, лимонова и кокосова вода и да я пие през целия ден. Хидратирането на тялото е най-важното нещо, когато искаш да бъдеш в най-добрата си форма физически и психически.
„Не е необходимо да се наливате с огромни количества вода наведнъж. Просто трябва да пиете и да давате на тялото да поема от тази вълшебна течност през целия ден“, съветва Уонг.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.