Следва

ЧЕРНИ САНДВИЧИ ЗА БЕЛИ ДНИ

Цветна екслозия и антиоксиданти... в бейгъл!?

Защото бейгълите в цветовете на дъгата за антиоксиданти за душата.

Food преди 8 години

"Защото бейгълите в цветовете на дъгата за антиоксиданти за душата". Този надпис може да прочетеш на витрината на пекарна за бейгъли в Бруклин, Ню Йорк. Собственик на магазина за бейгъли е Скот Росило и това, което го отличава от другите пекари в Ню Йорк е, че той не създава просто обикновени бейгъли с различни вкусове и пълнежи, той превръща правенето им в изкуство. Сред разнообразието от бейгъли, които Росило продава, най-специални са тези с цветовете на дъгата.

"Работата в пекарна много лесно може да се превърне в досадно занимание, но аз не съм човек, който би се оставил да затъне в рутината. Вложих доста търпение и креативност, докато усъвършенствам рецептата за цветните бейгъли и превърнах създаването им във форма на изкуство. Замесването на тестото и създаването на цветовете - това е моята лична психотерапия, която ми дава сили и вдъхновение всеки ден.", споделя Скот в интервю за Gothamist.com.

Може би цветните бейгъли са извън твоите възможности, но пък скоро научихме новина, която е също толкова пъстра и позитивна и би заредила денят ти с много положителна емоция. На 25 юни 2016 г. ще се състои третото издание на Фестивал на цветовете, за което организаторите са обещали не само яки изпълнители и DJ-и, множество цветни експлозии и игри, но и два нови цвята (златно и сребристо), които ще се включат в палитрата на фестивала. Подари си един фестивален ден и денят ти със сигурност ще бъде не по-малко цветен, а гарантираме и много забавен, от този на нюйоркчани, които похапват от бейгълите на Скот.

More Food