Следва

Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Николета Лозанова

Урокът за цял живот, който научихме от Biorga

„За да бъдете красиви отвън, трябва да сте такива и отвътре” – твърде повтаряна максима, но никога не е добивала толкова смисъл...

Hair преди 8 години

„За да бъдете красиви отвън, трябва да сте такива и отвътре” – твърде повтаряна максима, но никога не е добивала толкова смисъл, колкото във вечерта, в която посетихме представянето на козметичните продукти Biorga.

Изпихме по вино в Studio 5, вечерта на 16 март, наслаждавайки се прекрасното събитие организирано от дерматологичните експерти, които ни напомниха нещо изключително важно. А именно: здравето е най-ценното нещо, което човек може да притежава. Ако сме здрави, енергични и позитивни, то тогава сме истински красиви. А красотата е нещо, към което всеки човек се стреми. И да, тази красота – вътрешната, която извира отвън ви кара да сияете.

Продуктите на Biorga се грижат за всеки сантиметър от нашето тяло – гъстата коса, здравите нокти, красивата и чиста кожа навсякъде.
Разбира се, че организмът на всеки е абсолютно индивидуален и козметиката, която се ползва, трябва да бъде съобразена спрямо вашето уникално тяло и неговите особености.

Затова Biorga са се погрижили да имате огромен избор от серии и продукти, които ще решат именно вашия проблем – до най-малкото неразположение.
Чувствителна кожа склонна към зачервяване? Разгледайте серията Apaisac.
Искате да имате съвършени коси, нокти и гладка, чиста кожа? Сериите Cystiphane и Ecophane ще ви изненадат.
Не е задължително да имате проблем, за да взимате мерки относно здравото си тяло. Грижата трябва да е постоянно и неизменно с вас. Дали ще взимате таблетки с витамини, които ще ви поддържат в идеална форма или пък ще заложите на козметика, която предпазва кожата и косата ви от бъдещо увреждане – изборът е изцяло ваш, а новините са само добри – има решение за всичко, просто трябва да го вземете.

Приказките са излишни, щом говорим за здраве. Така че няма какво повече да ви кажем, освен да повторим ценния урок, който не трябва да излиза от главите ви: обичайте се, грижете се за себе си и ще бъдете истински щастливи и красиви.

More Hair