Урокът за цял живот, който научихме от Biorga

„За да бъдете красиви отвън, трябва да сте такива и отвътре” – твърде повтаряна максима, но никога не е добивала толкова смисъл...

„За да бъдете красиви отвън, трябва да сте такива и отвътре” – твърде повтаряна максима, но никога не е добивала толкова смисъл, колкото във вечерта, в която посетихме представянето на козметичните продукти Biorga.

Изпихме по вино в Studio 5, вечерта на 16 март, наслаждавайки се прекрасното събитие организирано от дерматологичните експерти, които ни напомниха нещо изключително важно. А именно: здравето е най-ценното нещо, което човек може да притежава. Ако сме здрави, енергични и позитивни, то тогава сме истински красиви. А красотата е нещо, към което всеки човек се стреми. И да, тази красота – вътрешната, която извира отвън ви кара да сияете.

Продуктите на Biorga се грижат за всеки сантиметър от нашето тяло – гъстата коса, здравите нокти, красивата и чиста кожа навсякъде.
Разбира се, че организмът на всеки е абсолютно индивидуален и козметиката, която се ползва, трябва да бъде съобразена спрямо вашето уникално тяло и неговите особености.

Затова Biorga са се погрижили да имате огромен избор от серии и продукти, които ще решат именно вашия проблем – до най-малкото неразположение.
Чувствителна кожа склонна към зачервяване? Разгледайте серията Apaisac.
Искате да имате съвършени коси, нокти и гладка, чиста кожа? Сериите Cystiphane и Ecophane ще ви изненадат.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.