Следва

Moroccanoil и жестоката ни нова конска опашка. Лесно и ефектно, за бързащи жени

Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Николета Лозанова

Специално за вас събрахме 8 от най-обаятелните дами от родния шоубизнес, с които по женски седнахме и обменихме идеи, настроения, енергия, рецепти за красота, тонус, диета, бюти режим...

Celebrity beauty преди 8 години

В най-женския месец имаме нужда от вдъхновяващи жени повече отвсякога! От страхотни представителки на този велик пол, които с висок ток и убийствена усмивка влизат в стаята, срещата те на улицата, казват ти дума, или две, и те оставят без думи. От жени с професия. От жени с не просто доказан, но развит потенциал, които нежно и уверено вървят смело напред.

Абе, имахме нужда от жени с главно Ж и ги намерихме. Специално за вас събрахме 8 от най-обаятелните дами от родния шоубизнес, с които по женски седнахме и обменихме идеи, настроения, енергия, рецепти за красота, тонус, диета, бюти режим... Е, и за мъже поговорихме, разбира се. Прекарахме 24 часа с тези дами - събудихме се до тях, усмихнахме им се и ги следвахме през целия ден, докато не дойде време да останат по любимото си бельо и нощен крем за лице. Защо ли? За да разберем как поддържат перфектния си външен вид и защото този месец НИЕ, ЖЕНИТЕ, сме на преден план! Не ни липсваше смелост да погледнем през очите на тези обаятелни родни момичета и да ви покажем какво е да си в кожата им. И се харесахме! Вярваме, че ще го усетите и вие!

За Николета Лозанова през годините се чу, изписа и изговори много! Факт е, че тя е сред дамите от родния шоубизнес, която не се нуждае от представяне, защото името й е гравирано със златни букви в Библията му. Освен това е красива, престъпно красива! Бяхме ужасно любопитни как преминава денят ти, ако си Николета Лозанова, и какво е усещането да се събудиш, знаейки, че си идеал за толкова много жени, и мъже... Е, ние се събудихме до нея, прекрахме целия ден на парфюм разстояние, и споделяме с теб всичко, което Ники ни подшушна на ухо...

V.S. Кое е първото нещо, което слагаш върху лицето си, след като отвориш очи?  
Н.
Всяка сутрин с отварянето на очите се усмихвам на новия ден, измивам лицето си с хладка вода и нанасям много лек хидратиращ крем.

V.S. Имаш ли бюти ритуал, без който не можеш да започнеш деня? 
Н.
Да, непременно преди да нанеса хидратиращия крем, задължително обтривам добре лицето си с кубче лед.

V.S. Напитката, на която дължиш тонуса си от сутринта е…
Н.
Колкото и вредно да е, не мога да живея без Coca-Cola и това е напитката, която ме ободрява и ми дава настроение за целия ден. Старая се да се задоволя с бейби кенче.

V.S. Закуската ти обикновено включва...
Н.
Обожавам да закусвам купичка прясно мляко с мюсли и парченца шоколад.

V.S. Твоите топ марки разкрасяващи продукти? 
Н.
Много са и наистина всички са топ, защото качеството им е важно за крайния резултат. Не робувам на определена марка, а експериментирам постоянно с нови и нови продукти от висок клас. Мога да конкретизирам ежедневната си козметика - Bobbi Brown, с изключение на гланцовете за устни, които са ми от - до на Dior.

V.S. На коя част от външния си вид обръщаш специално внимание преди да излезеш от вкъщи?
Н.
На лицето си - поглед в огледалото вкъщи, след секунди и в това на автомобила за още по-голяма увереност.

V.S. Домашните маски за лице, коса и тяло?
Н.
Чувала съм за най-различни, които са ми препоръчвани силно, но аз лично не правя никаква.

V.S. Как предпазваш кожата си от лошото време?
Н.
С кремове за всеки един момент и сезон.

V.S. А косата? 
Н.
За косата ми грижите са изцяло поверени на моя коафьор. Той е виновникът за прекрасния й вид.

V.S. Какъв е ключът към перфектния ти външен вид?
Н.
Полагам много грижи за лицето си, защото то е доста потърпевшо от професионалните ми ангажименти - тежкият грим за фотосесии и ефир. То е моята визитна картичка и трябва винаги да е безупречно.

V.S. На какво от външния си вид отделяш най-много време?
Н.
Не бих казала, че съм толкова суетна, че да губя времето си в престараване и самоизследване пред огледалото. Напротив, не съм от жените, които се съзерцават в продължение на три часа всеки ден. Смятам, че това е признак на ниска самооценка.

V.S. Съвършеното бельо?
Н.
Черна, фина дантела!

V.S. Твоята диета?
Н.
Невярващите ще решат, че си я пазя в дълбока тайна, но аз наистина никога не съм спазвала диета. Дори след раждането на Никол, така че не мога да препоръчам конкретна. Даже виждате и че прегрешавам с газирани напитки и шоколад - може пък за някои хора, именно това да е успешният трик...

V.S. Кой се грижи за тялото/маникюра/добрата ти форма?
Н.
Винаги съм споделяла, че това, което съм в професионален аспект, до голяма степен се дължи и на моя екип, с който работя от години и тук е момента да им благодаря за професионалното и приятелско отношение по именно - коса - Венелин Кондаков, грим - Джулия Ангелова, маникюр - Красимира Димитрова.

V.S. Колко често?
Н.
С моята работа неведнъж се е налагало в рамките на деня да сменим 2-3 визии - грим и коса.

V.S. Какво има в чинията ти за обяд?
Н.
Пак ще съм в прегрешение, но доста често хамбургер или чийзбургер.

V.S. Спортът, който промени живота ти, е…
Н.
Не съм попаднала още на такъв, нито съм запалена по фитнеса, нито пък съм йога маниачка.

V.S. Перфектният делничен грим..
Н.
Не обичам в ежедневието си да бъда с фон дьо тен, слагам единствено гланц за устни и евентуално лек пласт спирала на миглите, това е повече от достатъчно.

V.S. А за специални случаи…
Н.
За специални случаи залагам на опушен грим в кафявата гама, с цветове, които да подчертават тена ми.

V.S. Топ продуктите, които винаги носиш със себе си?
Н.
Безцветен гланц за устни на Dior. 

V.S. Парфюмът ти е...
Н.
Голяма слабост ми е ароматът на Creed LOVE, a и от скоро съм фенка на Van Cleef & Arpels.

V.S. В чантата си носиш още…
Н.
Красива, изискана писалка, с която подписвам рекламните си договори и е прекрасен аксесоар.

V.S. Най-много харесваш в себе си... защото… 
Н.
Лицето ми, което колкото и да е обект на спекулации относно пластични интервенции, е "100% девствено" от към каквито и да е хиругични и хиалоронови намеси.

V.S. През деня, за да поддържаш добрия си външен вид, обикновено...
Н.
Случва се да се преоблека няколко пъти в различни стилове, обичам да съм хамелеон.

V.S. Вечерята ти е…?
Н.
Не се придържам към строго меню, а импровизирам на момента.

V.S. Преди сън задължително…
Н.
Измивам много добре лицето си със специален продукт за тази цел на Clarins, който използвам от години, а след това нанасям серум за лице на La Praire.

V.S. Негативните емоции обикновено лекуваш със...
Н.
Изобщо не допускам да ми се налага да ги лекувам, просто ги изхвърлям от съзнанието си, още докато са в зародиш. Ако надделеят и ме завладеят, провеждам телефонен разговор с майка ми и с една от най-близките ми приятелки и те моментално ми вдъхват увереност и връщат усмивката на лицето ми.

V.S. Пластичната хирургия е необходима, когато…
Н.
Човек има комплекси и те го карат да се чувства зле психически. Тогава като превенция срещу депресията, прибягват към подобни услуги.

V.S. Ако беше с 10 години по-млада?
Н.
Към днешна дата заявявам, че ако бях с 10 години по-млада, нямаше да си сложа силикон в гърдите. И съветвам колебаещите се да не го правят - след 10 години ще съжалят.

V.S. А по-зряла?
Н.
Ако бях по-зряла, отново само силиконът щеше да е излишен, за нищо друго в житейския си път до днес не съжалявам!

V.S. Какво пропуснахме в твоя 24-часов бюти режим?
Н.
Пропуснахме да споменем, че след баня винаги обилно намазвам цялото си тяло с кокосово масло, мирише божествено.

V.S. Каква е ролята на мъжа в това да изглеждаш и да се чувстваш добре ежедневно?
Н
. Красотата е в пряка зависимост с това дали една жена е обичана и удовлетворена от живота - тук е ролята на мъжа. Дори да е красива, ако е нещастна, очите й ще са тъжни и обратното, ако с цялата си аура излъчва щастие и любов, няма грим на света, който да я направи по-красива. Това е моята тайна рецепта за красота! 

Очарователната ни поредица, в която най-красивите жени в родния шоубизнес ни споделят своите ритуали за съвършен външен вид, нямаше да изглежда така без удивителния BioCELL Collagen, който се препоръчва за подобряване състоянието на ставите и кожата. Великолепен продукт, наличен в добрите аптеки, който горещо препоръчваме!
А готови ли сте за 24 часа с Мика Стоичкова? Очаквай я следващата седмица с Епизод 3! Междувременно някой е изпуснал този с Мария Илиева, може да навакса тук
!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя