Следва

Стил урок на седмицата: Как да приложим „Пижамения тренд“ в ежедневието

Men's Exhibit: Дейвид Бекъм по риза и по парфюм

Бекъм Старши е от мъжете, които остаряват елегантно!

All fashion преди 8 години

Бекъм Старши е от мъжете, които остаряват елегантно. Все пак с Виктория до себе си едва ли му остава голям избор. Шегата настрана, Бекъмови имат изграден усет за стил, затова днес ще поровим в гардероба на футболиста. Харесваме го по тениска, в костюм или само по парфюм, както впрочем споменахме – новият аромат е David Beckham Beyond, плод на дългогодишното сътрудничество с Coty.

Като едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса Бекъм залага на непреходни комбинации, като в разгледаните 5 визии, преобладава комфортът на дрехата. Въпреки оттеглянето си от професионалния футбол, за щастие, не е приключил със снимките.

1. Мото+рок:

Черно кожено яке, байк, но състезателен тип – явно спортният хъс си е казал думата – черен деним с верига на кръста и помпадур. И черна тениска, естествено. Дейвид го играе лошото момче и със сигурност обира погледите.

2. Хипстърът:

Навитата дънкова риза и татуираните ръце много си отиват с бяла тениска и скинита. Не забравяме раницата и бийнито! Заедно с наболата брада те стоят ежедневно, но достатъчно спретнато. Той неведнъж е споделял, че дънките, всъщност, са неговата втора кожа!

3. Английският джентълмен:

Пуловер с тежка плетка и мека шапка – силует, зает от комфортната елегантност на английската провинция. И за опит за сливане в тълпата стават, въпреки зоркото око на папараците. Тук е с пуловер от Maison Martin Margiela.

4. Червен килим:

Официалните облекла се носят от Дейвид като агент 007 – перфектно скроени, те лепват като втора кожа на атлетичното му тяло. Обичайната му комбинация е смокинг с папионка, а когато случаят позволява – черен костюм с леко разкопчана бяла риза.

5. Офис-шик:

Облеклото на бизнесмена Бекъм обикновено е в морско-синята, сивата или кафявата гама. Любими са му Ralph Lauren и Dior Homme. Придружени от вратовръзка с щипка и бяла носна кърпа във външния джоб, точно както повелява етикетът!

И ето - още от него, защото не ни стига!

 

More All fashion