Стил урок на седмицата: Как да приложим „Пижамения тренд“ в ежедневието

Комфортните галещи материи на тази нежна тенденция определено са първото, което ни привлече.

Комфортните галещи материи на тази нежна тенденция определено са първото, което ни привлече. Прави силуета значително лек – той става доста по-ефирен, нежен и деликатен. Освен комфортен, трендът гъвкаво се вписва в натоварения с движение ден. Той е повече от добре дошъл в гардероба на активните дами, освен ако вече не са го превърнали в пръв приятел.

Отличен пример е фино сезонно манто до глезена, дълго и сатенирано. Комбинирано с бели кецове и лек панталон със сигурност ще ни осигури стилен вид и комфорт на движението през целия ден. Пък и как да устоиш на The Row? С реверанс към кимоното, линията е спокойна и изчистена, с чувство за свобода на движенията и без скованост в стойката.

Има опасност да „разсипем“ формата на аутфита ако прекалим с преувеличаването – оувърсайз в този тренд трябва да се носи с повишено внимание при комбинациите. Иначе резултатът ще е наистина излязъл от леглото – раздърпан и небрежен вид. Освен ако моделът изрично не е направен oversize, избираме дреха, която наистина ни става.

Синият сатениран костюм с бял поръбен ревер е най-разпознаваемата „пижама“. Среща се с щампи или чиста. Ето няколко прекрасни примера:

Частите на Пижамата сами по себе си идеално се комбинират с „нормални дрехи“. Например – долнище с принт, придружено от тънък вълнен блейзър и сако, точно както го носи Джена Лиънс:

За по-топло време – с мокасини!


В крайна сметка материята на пижамата добавя щипка лукс, независимо дали сме избрали само горната или долната част. Излъчването е доста по-лежерно, понякога дори и бохо – „аз съм на работа, но все едно не съм“, особено ако сложим тениска в ансамбъла.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.