Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.3 – 27.3

И наградата ни за Дизайн за вдъхновение отива при...

Нашата награда за "Най-добър интериор" отиде при ланд. арх. Надежда Ванева, от дизайнерско студио ILLUMINARTE, за проекта й „Бяла тишина“.

All About Life преди 8 години

Обичаме тишината, особено бялата тишина. Защото няма нищо по-хубаво от пространство, в което надделява белотата... Тази година се включихме, с огромен ентусиазъм, в конкурса „Ideal Standard Баня на годината“. Организиран перфектно, изпипан до най-малкия детайл, той за 12-та поредна година е арена за изява на гениални автори и дизайн-творци, които мерят сили и вдъхновение, за да получат признанието на гилдията и на всички ценители на интериорния дизайн.

Кандидатурите до една бяха зашеметяващо добри и, признаваме, беше ни трудно да изберем един победител. Но все пак избрахме - нашата награда за "Най-добър интериор" отиде при ланд. арх. Надежда Ванева, от дизайнерско студио ILLUMINARTE, за проекта й „Бяла тишина“.

Семпло, чисто и много стилно - точно така си представяме идеалната баня! Имаме големи планове за Надежда - ще й посвети специален авторски арт проект в "страниците" на View Sofia! Имаме и големи надежди за тази прекрасна дама и за дизайн гилдията, от която е част, защото в България живеят, работят и творят гениални автори, които понякога имат нужда само от подаване на ръка. Ние подаваме своята и имаме Надежда!

 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.