Следва

Добрият малък бизнес: Малки вдъхновения от живота, наречени Concept

Седмичен ХОРОСКОП - 21.3 – 27.3

Следващите седем дни ще преминат под влиянието на напрегнатия аспект между Юпитер и Сатурн. Областите, в които той ще се проявява най-активно (административното управление), от вторник ще претърпят някои промени...

Astro преди 8 години

Следващите седем дни ще преминат под влиянието на напрегнатия аспект между Юпитер и Сатурн. Областите, в които той ще се проявява най-активно (административното управление), от вторник ще претърпят някои промени. Актуални ще станат въпросите, свързани със стратегическото планиране на икономиката и бъдещите вътрешни политически промени в редица водещи страни, както и новите тенденции в международните отношения.

Напрегнатият аспект между Юпитер и Сатурн показва, че промените ще настъпят под остра конфликтна форма, придружени от някои кризисни явления в световната икономика. Аспектът става точен в сряда, а в петък ще бъде подсилен от отрицателен резонанс на Венера, която е "отговорна" за финанси и партньорство.

Разбира се, промените едва ли ще се проявяват веднага, реакцията на тази комбинация ще продължи в течение на месец и половина. Между другото, вероятността за "обръщане" на някои страни към вътрешно политическите проблеми се засилва от още един фактор: в петък, в момента на резонанса на Венера с главния аспект, Сатурн в Стрелец преминава в ретроградно движение в същия 17-ти градус.

Най-трудна ще бъде ситуацията от сряда до петък, подобрения могат да се очакват през уикенда. В събота и неделя, редица благоприятни аспекти ще отворят възможности за укрепване на партньорските отношения и стабилизиране на финансовите затруднения. Благоприятните аспекти ще позволят успешно да се съчетае деловото общуване с комфортния отдих.

На 23-ти, в сряда, ще можем да станем свидетели на първото лунно затъмнение през 2016 г. Неговото влияние ще започне да се усеща от понеделник и ще продължи до края на работната седмица. През този период звездите препоръчват да се съсредоточим върху работата си и да се въздържаме от безцелно прекарване на времето. В събота и неделя успешни ще бъдат срещите с приятели и близки. Ако искате да завържете връзка с конкретен човек, не чакайте, поемете инициативата в свои ръце.

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тази седмица може да си настроен на революционни промени в живота си. Основният движещ мотив за теб, най-вероятно, ще бъде желанието за лична свобода и независимост. Ще бъдеш изключително нетърпим към опитите да ти наложат определени действия или нечии разбирания. През тези дни ще имаш достатъчно решимост да се освободиш от чуждата опека и да се почувстваш свободен. Все пак, не забравяй, че това е допълнителна отговорност! Моментът е добър за промяна на имиджа: на стила на обличане и прическата.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица може да се окажеш пред труден избор и да изпиташ неувереност в целесъобразността на своите действия. Освен това, звездите те съветват, сега да оставаш по-често насаме със себе си. Това ще ти помогне да осмислиш по-добре събитията от последно време и да намериш душевна хармония. Усилва се интуицията ти. Възможно е да ти се разкрие информация, която преди това е била недостъпна за твоето разбиране. През този период може да сънуваш ярки сънища, значението на които ще осъзнаеш по-късно. В същото време, през тези дни, ще ти бъде трудно да се отпуснеш психически.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

На работното място те очаква изобилие от важни дела, така че се налага да бъдеш концентриран и да не се отпускаш. Не губи ценно време за спорове и изясняване на отношения с колеги. Нека да постъпват, както смятат за нужно, а ти тихо върши своята работа. През този период любовта ще бъде за теб стимул за големи житейски постижения и победи.

РАК 22.06 – 23.07


През тази седмица могат да настъпят събитията, в резултат на които ще трябва отново да преосмислиш някои от своите стратегически цели и задачи. На първо място те ще засегнат кариерата, но не само. Обект на промяна ще бъдат и други житейски цели. Не бързай веднага да правиш остри завои и да взимаш радикални решения. Най-добре е да възприемаш тези дни като тест за устойчивост. Също така могат да настъпят промени в отношенията с родителите. Ако живееш с тях или чувстваш тяхното силно влияние върху живота си, в този период е възможно да се отървеш от родителската опека. Желанието да взимаш самостоятелни решения за своята съдба е похвално, но се постарай да действаш по-меко, тогава конфликтите могат да бъдат избегнати.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Седмица започва с интересни събития: пред теб се задават нови възможности, с помощта на който може бързо да подобриш финансовото си състояние. Втората половина на седмицата ще ти се стори трудна и нервна, заради изобилието от възникващи трудности. Не се суети и решавай проблемите веднага след като възникнат - това ще ти помогне да поддържаш контрол над ситуацията.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Може да се докоснеш до някоя твоя мечта и дори да не я реализираш напълно, ще се почувстваш много по-добре. Върви уверено напред! Времето е благоприятно за неочаквани и смели действия. Наруши установения ред на нещата, внеси в живота си нови краски и ще се почувстваш по-добре и по-спокойно, животът ще стане по-забавен. Важното е да се ръководиш от някаква висша цел, глобална идея или мечта, за да не се отклоняваш от правилния път. Късметът ще те придружава във всички дела.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Постарай се да проявиш търпение по отношение на колегите, които не са съгласни с твоето мнение. Споровете сега са ненужни и няма да доведат до нищо добро, а твоите опоненти ще запазят мнението си. Приеми обстоятелствата такива, каквито са - точно сега нямаш никакви шансове да ги промениш. А любимият човек очаква от теб съчувствие и разбиране.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица звездите препоръчват да обърнеш специално внимание на здравето си. Проблемни в тези дни може да се окажат две теми: ежедневна работа и здравето. Ако в делата ти цари пълен хаос, то и здравословното ти състояние може да се влоши. И обратно, ако се грижиш за здравето си, занимаваш се редовно с гимнастика и закаляване, това ще се отрази положително върху работата ти и всякакви текущи задачи. Основната цел на тези дни е да организираш ежедневието си, да го направиш по-оптимално от гледна точка на поставените пред теб цели.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците, преживяващи период на влюбеност, тази седмица може да се окаже изпитателен период, тестващ силата на чувствата. Най-вероятно сега силно ще цениш личната си свобода, а в отношенията с любимия човек не може да се съобразяваш само със собственото си мнение, ще трябва да вземеш предвид и неговите желания. Ако наистина цениш връзката си, бъди готов да правиш компромиси. Опитай се да поставиш обекта на своите симпатии в центъра на собствените си интереси. В този случай, връзката ти не само ще оцелее, но и ще се заздрави.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Чувствената страна, криеща се в теб, може да се разголи. Вярно, това не винаги ще бъде уместно. Най-вероятно твоето обкръжение не винаги ще бъде подходящо за това, да излееш душата си, така че старай се да бъдеш по-сдържан в емоциите и откровенията си. Времето е подходящо за нови запознанства, това ще ти позволи да разведриш и обновиш обстановката. На работното място всичко ще бъде по старому, необходимо е само да следваш указанията, тъй като са възможни различни видове проверки и тестове, които трябва да преминеш с достойнство.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
През първата половина на седмицата не се отпускай и се приготви да се справяш с трудностите, които те очакват в работата и у дома. Не придавай значение на слухове и клюки, и нека чуждите съвети да не те отклоняват от избрания път! Втората половина на седмицата ще се окаже по-спокоен период, по-успешен за нови творчески начинания и любовни афери.

РИБИ 20.02 – 20.03

За теб, тази седмица, няма да бъде много благоприятна. Най-добре е да не започваш нищо през тези дни, да не планираш и да не се обвързваш, тъй като резултатът може да бъде съвсем различен от това, което първоначално си очаквал. Възможна е изолация, отчуждение и апатия, нежелание да ставаш сутрин и да взимаш решения. През тези дни може да завършиш започнатото, да направиш обобщение, но не и да се захващаш с нещо ново, дори в плановете.

More Astro