Следва

За „доброто старо време”, за телевизия ММ и за мечтите, които трябва да се преследват

Кейт Мос - чувствена в новото видео на Massive Attack

Последният клип на Massive Attack не възбужда въображението с кой знае какви аутфити или невероятно секси балет.

People of art преди 8 години

Последният клип на Massive Attack не възбужда въображението с кой знае какви аутфити или невероятно секси балет. Тук звездата е друга, голяма и ярка, достатъчна, за да предизвика фурор.

За снимките на видеото на парчето Ritual Spirit от едноименния албум Massive Attack Робърт 3D Дел Ная кани отдавнашна своя приятелка. За късмет, приятелката се оказва Кейт Мос. "Винаги съм била фен на Massive Attack, — признава моделът. — Когато 3D ми предложи да направим нещо заедно, дори не се замислих. Винаги ми е харесвал начинът, по който изглеждат клиповете им и съм горда с това, че ми се удаде шанс да участвам в процеса по създаването им."

В клипа Кейт танцува в пълна тъмнина, осветена само от една не особено ярка лампичка. "Тя отлично предава настроението на трека… чувствено и ритуално", споделя самият 3D. За да съхранят магията на момента, членовете на групата са се отказали напълно от ретуш. Което е вярното решение, поне в този случай - със сигурност!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра