Следва

PFW: Обувки, създадени с едничката цел да ни изкушат

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Тази седмица не можахме да отминем бзразлично безумния външен вид на Кристен Стюарт и приятелката й СоКо и този на Дженифър Лопес. А Наоми Кембъл ни шокира в инвалидна количка...

All fashion преди 8 години

Дженифър Лопес пак се издъни
47-годишната Дива ни е до болка позната с лошия си вкус. Вярно, не я срещаме толкова често в рубриката ни с гафове, колкото Ким Кардашиян или Майли Сайръс, но пък, когато това се случва, картинката си заслужава.
Снимката, която разглеждаме днес, е от един от последните епизоди на American Idol, където Лопес е съдия. Бюти визията й одобряваме, но смеем да твърдим, че гащеризонът, който звездата е облякла, съвсем не подхожда на фигурата и възрастта й. Етикетът е Naeem Khan, а крайният резултат - крайно недобър.

Не с тези обувки, моля!


Съвсем наскоро похвалихме Лейди-то за прекрасния й аутфит на Оскарите, а днес отново трябва малко да я покритикуваме. По време на Daily Front Row наградите, Гага се появи с типичните за нея гръм и трясък на червения килим. За събитието, ексцентричната изпълнителка е избрала рокля на Saint Laurent и невъзможно високи обувки на Brian Atwood. Проблемът идва не толкова от самите рокля и обувки, а от начина по който са съчетани и най-вече невъзможно сбърканите пропорции.

Кое е това магаре? 

Непосредствено след седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано, Ирина замина на служебен ангажимент, за който дискретно намекна в социалната си мрежа споделяйки, че е „таен проект“. Без да конкретизира, само с няколко екзотични кадъра от неизвестен остров и едно полегнало магаре, моделката зарадва онлайн почитателите си. Сладки снимки, които са идеални за личния архив, но не и за световното достояние.

Мързелът не мори, а мъчи!


Наоми Кембъл е известна в световния шоубизнес с безумно дългите си крака и ужасно трудния си характер. Ето защо, когато фотографи я заснеха на летището в Ню Йорк в инвалидна количка, това събуди тревога и притеснение. До момента, в който не стана ясно, че моделката просто е решила да остави дългите й крака да си починат и не желае да измине сама пътя от терминала до изхода на летището... Ами, мързи я жената!

Бойфренд, ама друг път!


Адмирации за Кристен Стюарт, че не робува на клишета и не се притеснява да отстоява и да показва, без притеснение, че полът няма значение, когато става дума за любов! Но защо трябва да се облича и да поддържа имидж на небрежна и раздърпана клошарка?! Актрисата бе снимана на летището в Париж, заедно с приятелката си СоКо напът за романтично пътешествие, а външният им вид крещеше, че се бунтуват срещу хигиената и спретнатия стайлинг. Бойфренд трендът не означава да си мърляв и намачкан, наметнал широката блуза, дънките и кецовете...

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.