Следва

PFW: Обувки, създадени с едничката цел да ни изкушат

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Тази седмица не можахме да отминем бзразлично безумния външен вид на Кристен Стюарт и приятелката й СоКо и този на Дженифър Лопес. А Наоми Кембъл ни шокира в инвалидна количка...

All fashion преди 8 години

Дженифър Лопес пак се издъни
47-годишната Дива ни е до болка позната с лошия си вкус. Вярно, не я срещаме толкова често в рубриката ни с гафове, колкото Ким Кардашиян или Майли Сайръс, но пък, когато това се случва, картинката си заслужава.
Снимката, която разглеждаме днес, е от един от последните епизоди на American Idol, където Лопес е съдия. Бюти визията й одобряваме, но смеем да твърдим, че гащеризонът, който звездата е облякла, съвсем не подхожда на фигурата и възрастта й. Етикетът е Naeem Khan, а крайният резултат - крайно недобър.

Не с тези обувки, моля!


Съвсем наскоро похвалихме Лейди-то за прекрасния й аутфит на Оскарите, а днес отново трябва малко да я покритикуваме. По време на Daily Front Row наградите, Гага се появи с типичните за нея гръм и трясък на червения килим. За събитието, ексцентричната изпълнителка е избрала рокля на Saint Laurent и невъзможно високи обувки на Brian Atwood. Проблемът идва не толкова от самите рокля и обувки, а от начина по който са съчетани и най-вече невъзможно сбърканите пропорции.

Кое е това магаре? 

Непосредствено след седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано, Ирина замина на служебен ангажимент, за който дискретно намекна в социалната си мрежа споделяйки, че е „таен проект“. Без да конкретизира, само с няколко екзотични кадъра от неизвестен остров и едно полегнало магаре, моделката зарадва онлайн почитателите си. Сладки снимки, които са идеални за личния архив, но не и за световното достояние.

Мързелът не мори, а мъчи!


Наоми Кембъл е известна в световния шоубизнес с безумно дългите си крака и ужасно трудния си характер. Ето защо, когато фотографи я заснеха на летището в Ню Йорк в инвалидна количка, това събуди тревога и притеснение. До момента, в който не стана ясно, че моделката просто е решила да остави дългите й крака да си починат и не желае да измине сама пътя от терминала до изхода на летището... Ами, мързи я жената!

Бойфренд, ама друг път!


Адмирации за Кристен Стюарт, че не робува на клишета и не се притеснява да отстоява и да показва, без притеснение, че полът няма значение, когато става дума за любов! Но защо трябва да се облича и да поддържа имидж на небрежна и раздърпана клошарка?! Актрисата бе снимана на летището в Париж, заедно с приятелката си СоКо напът за романтично пътешествие, а външният им вид крещеше, че се бунтуват срещу хигиената и спретнатия стайлинг. Бойфренд трендът не означава да си мърляв и намачкан, наметнал широката блуза, дънките и кецовете...

 

 

More All fashion