Следва

Доматена крем супа с пармезан

Buy. Wear. Shedd.

Пазаруваме често толкова безразсъдно, че после се чудим къде да поберем излишното в гардероба...

All About Life преди 8 години

Пазаруваме често толкова безразсъдно, че после се чудим къде да поберем излишното в гардероба. Дрехи, купени без повод, с повод, жени сме, това ни е толкова присъщо. И много пъти сме си мислели колко лесно ще е ако можем с един замах да премахнем всичко, което не ни трябва. В отговор на молбите на гардеробите ни, които се пръсват по шевовете, а ние никога нямаме “нещо подходящо”, което да облечем, на пътя ни се изпречи един App.



Натъкнахме се на Shedd, така както още много момичета залитащи в мания по прекомерното обикаляне на магазините. И веднага ни стана ясно, че зад стилната визия на приложението се крие мечтаното място, на което да сподим всяка безразсъдна покупка и тя да отпътува към своя нов притежател.



Необходимо е само да го изтеглим, а то е налично във версия и за iOS и за Android. Регистрираме се за по малко от минута и нека споделянето започне. Най-забавната част е, че не пишем досадни дълги описания, а посягаме към стария трик от Instagram и просто тагваме. Хаштаг блейзър, хаштах убийствен, хаштаг мода. Толкова е лесно и забавно, че не се усещаме кога сме успели да пуснем десетина прибързани покупки.


Алекс Хътли и Тарик Забиан, създатеи на Shedd, в компанията на блогърката Милена

Приложението се приземи на родна земя от скоро. През изминалата седмица събра на едно място градски хора, с усет за стила и модата за да запознаят с него. И оттам нататък пое своя собствен път, отскачайки от смартфон на смартфон за да споделя фешън находки.

Buy. Wear. Shedd.

Просто, лесно и забавно.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.