Следва

Балансирана походка

Б като Библия, Б като Блог: Щрак! Пролетна мода от блога на Ванеса Джакмън

В блога на фотографката видяхме много красиви лица, някои добре познати в модните среди, а други – не дотолкова, иначе казано с нейни думи – това е място за едно момиче, нейния NIKON и тяхната любовна афера.

All fashion преди 8 години

В блога на фотографката видяхме много красиви лица, някои добре познати в модните среди, а други – не дотолкова, иначе казано с нейни думи – това е място за едно момиче, нейния NIKON и тяхната любовна афера. Отминалите Седмици на модата ни дадоха храна за размисъл за цял един сезон, а в нейния блог намерихме наистина страхотни попадения:

Джилда Амброзио /прочетете отново материала за нея в рубриката ни FASHION STARTER, защото е жесток!/ – страхотен пънк аутфит за пролетта! Карирана рокля с гол гръб, груби боти от Александър Уонг и малък клъч. В добавка - великолепна дълга коса и задължителната за Джилда цигара:

 

vanessajackman.blogspot.bg/

Кристина Базан – и нейното прекрасно слънчево палто! В комплект с черно поло, навит на ревер скъсан бойфренд деним и не толкова високи, колкото удобни токчета - аутфитът има стабилна тенденция да се носи от всяка стилна работеща жена.

vanessajackman.blogspot.bg/

Кейт Фоули – райето наистина ще бъде важна част от сезонния ни гардероб, а нейният пролетен пример е достоен за подражание. Полата е с етикет Lanvin, вариация на А-образна кройка, много женствена, много момичешка! Носи я с бял широк кроп-топ, сандали с ток и червено червило!

vanessajackman.blogspot.bg/

Елена Бордън и Марта Граф – в подкрепа на райето, но в доста по-смели комбинации. И любимия бомбър! Дори това да ви звучи несъчетаемо, примерът на двете ефективно ще приспи съмненията ви – шарено, градско и весело райе!

vanessajackman.blogspot.bg/

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.