Следва

От Индия с любов! Готвим скариди с къри

3+3 въпроса към едно градско момиче: Олександра

Олександа е от Киев. Освен това тя е млад, лъчезарен и буден човек, който на всичкото отгоре е и стрийт стайлиш!

All About Life преди 8 години

Олександра е от Киев. Освен това е млад, лъчезарен и буден човек, който на всичкото отгоре е и супер стрийт стайлиш!
Никакво залъгване по крехките й 20 години – чаровната блондинка знае какво иска от живота, и което е по-важно – как да го постигне. В момента следва „Психология“ в СУ, но журналистиката и маркетинга са сферите, в които търси бъдеща реализация. Вярва, че тънкостите се усвояват с практика, а не на теория. Интересите, мислите и вълненията й се въртят около киното, изкуството, психологията и пътуването и от тях черпи най-голямото си вдъхновение, когато седне зад белия лист и започне да пише. Твърди, че каквото и да прави, след това дълго го анализира в ума си и прилага натрупания опит в материалите си. Обича да разпуска с плетене или тичане в парка. Споделя още, че най-големият й страх е да се окаже неспособна да използва пълния си потенциал.

V. S. Много харесваме стила ти, Саша. Отлично се справяш с шопинга и комбинациите. Какво всъщност най-много обичаш да си купуваш?
A:
Маратонки! Мисля, че имам прекалено много, за разлика от елегантните обувки, но винаги когато тръгвам да си купя такива, отново се оказвам с нов чифт кецове. Въпреки че всяка покупка може да носи голямо удовлетворение. Имам си ритуал при пазаруване и следвам следните правила: намери нещо, което ти харесва, остави го, помисли си добре, представи си как ще го носиш и съчетаеш, превърни го в блян, купи си го и се чувствай прекрасно!

V. S. Къде обичаш да се губиш, София е почти отлична за това?
A:
Аз съм control-freak и не обичам да се губя. Ако по-скоро е лутане без определена посока, но в позната среда – да! Обикновено е сред исторически забележителности, това е най-хубавата част от всяко пътуване - да нямаш план и да обикаляш околността. Обичам да се разхождам и в големи молове, дори когато няма да си купя нищо, не знам защо, просто атмосферата ме успокоява.

V. S. Заминаваш веднага! Какво ще сложиш в багажа си?
A:
Пътувам често и се е случвало да тръгвам неочаквано, но това, което научих, е че имам нужда от слушалките си, телефона, зарядното, пудра, четка за коса, балсам за устни и повече бельо. Но, разбира се, е много по-хубаво да имам повече гримове, фотоапарат, клъч и вечерна рокля, повече тениски и малко бижута.

V. S. Кои песни описват София?
A:
Трудно ми е да кажа. Повечето песни съм слушала тук и нямат отношение към града. Според мен София звучи лежерно като инди или рокендрол парче. Песни на Florence And The Machine - The Dog Days Are Over и Hurricane drunk. Chet Faker и МО.

V. S. Не излизаш от вкъщи без...
A:
Слушалки и портмоне. Вечер вземам пудра и капки за очи (нося контактни лещи), също така и ластик за коса.

V. S. Как би описала стила си?
A:
Трудно ми е да отговоря, защото не се замислям за дрес код имиджа си. Не знам как изглеждам в очите на другите хора и какво впечатление създавам. Мога да кажа със сигурност, че стилът ми е комфортен. Никога не бих носила нещо, което е твърде леко за студеното време или нещо, което ме кара да се чувствам некомфортно – като високи токчета (никога не ги нося). Обичам дрехи със сантиментална стойност, като дрехите на майка ми, или тези, които съм си купила от чужбина и по някакъв начин ми навяват спомени. Обичам и секънд-хенд дрехи, не смея да ги наричам винтидж, защото просто са евтини. Не обмислям тоалетите си, не съм моден блогър и обичам да се обличам по-фриволно.





 

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.