Следва

Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Никол Станкулова

Пролетно make up презареждане! Всичко за бюти тенденциите този сезон

 Когато новият сезон е зад ъгъла, започваме да се чудим какво точно да внесем във визията си, за да сме по-уверени и да се чувстваме добре в кожата си.

Beauty News преди 8 години

Седмиците на модата ни предоставиха широк спектър за вдъхновение. И когато новият сезон е зад ъгъла, започваме да се чудим какво точно да внесем във визията си, за да сме по-уверени и да се чувстваме добре в кожата си.
С нарастващите температури идват и новите трендове, които ще са актуални през пролетта. Докато по дефолт тя обикновено е белязана с т.нар. nude грим, този сезон нещата поемат в друга посока и стават малко по-интересни. Цветовете са ярки, формите графични, а прическите носят чувство на лекота и умишлена елегантност.
Представяме ти трендове, които трябва да опиташ още сега!

Синя кръв
Сенките за очи никога не излизат от мода! Гримьорите използваха небесния цвят, с ентусиазма на Пикасо, в синия си период. Видяхме електриково-сини очни линии на ревютата на Hugo Boss, Marc Jacobs, Phillip Lim и Bibhu Mohapatra.

Слънчеви целувки
Нюанси в цветовете на залеза бяха на всички подиуми (Adam Selman, Michael Kors, Derek Lam). Да не говорим, че скоро дочухме, от легендарния гримьор и химик Ida Gàl-Csiszar, че топлите матови тонове подчертават всеки цвят на очите. Без значение какво е времето, тези цветове добавят едно слънчево докосване.

Крещящи устни
Оставете устните да говорят сами за себе си с ярки нюанси на розово, пурпуно, оранжево и червено. Останалата част от лицето нека е естествена и хидратирана - тук червилото е акцентът!

Всичко в блясък!
Блестящи устни, корени, мишници и дори бради за момчетата. За нас, дамите, каквото и да хванете, всичко ще бъде покрито в брокат тази пролет. Може да ви звучи нелогично и абсурдно, но ние препоръчваме да изпробвате този тренд поне върху клепачите или в косата си.

Нащипани бузки
От време на време може би захвърляме ружа си, в полза на силния контур, но зачервените бузи се завърнаха с пълна сила и ние с удоволствие ги приветстваме. Всеки обича здравословната руменина, която забелязахме като тенденция при Vivienne Tam и Narciso Rodriguez, така че зачервете бузи, моля!

Френски арт
Докато повечето от нас обичат неутралния маникюр, фините рисунки по ноктите се завърнаха на подиума под формата на раета и разчупени френски връхчета. Ако искате да опитате нещо ново, но не радикално, експериментирайте с връхчетата на ноктите със сегменти от ярки цветове.


 

More Beauty News