Следва

В шведския ден на гофретите, Ikea ни прави съпричастни с празника с няколко чудни рецепти

ЛИДЛ България с най-много награди от международен конкурс за най-добри събития от 2015 година

Международните награди за събития Eventex Awards обявиха победителите в шестото поредно издание на престижния годишен конкурс на церемония на 17 март с София...

All About Life преди 8 години

Международните награди за събития Eventex Awards обявиха победителите в шестото поредно издание на престижния годишен конкурс на церемония на 17 март с София.

Компании от цял свят представиха свои проекти в общо 19 категории, като най-много престижни статуетки получи Лидл България - една първа, четири втори и една трета награда.

Лидл получи първо място в категория Best Cause Event („Най-добро събитие с кауза“) с проекта “Дай шанс на балканката”, с фокус запазването на популацията на балканска пъстърва в реките на България. В рамките на проекта, за последните 3 години Лидл зариби със 212 000 балкански пъстърви български водоеми. Същият проект се класира на второ място в категория Best Sustainable Event („Най-добро устойчиво събитие“).

Първи подгласник в категориите Event of the Year, Best Brand Engagement Event и Best Experiential Event компанията стана с второто издание на проекта си „Тайна вечеря“ под надслов - “Тайната на петата стихия”. Събитието бе реализирано като ексклузивна вечеря с 360 градусов 3D мапинг, ангажиращ и провокираш сетивата на гостите. Вечерята бе организирана по повод петата годишнина на компанията, като сред гостите присъстват партньори на компанията, обществени лица и медии. Вечерята представи четирите стихии, като изненадата бе в края й – представянето на петата стихия – Любовта. Любовта към храната, към моментите заедно, към това, което случваме. 
Eто и видео от събитието: 

Бляскавата церемония по награждаване на участниците в шестото издание на годишните международни награди за събития беше посетена от над 120 гости от САЩ, Европа, Азия и Близкия Изток, които дойдоха специално, за да отпразнуват най-добрите постижения в индустрията за изминалата година.

За наградите Eventex Awards:

Eventex Awards са създадени през 2011 г. и се превръщат в единствените световни награди за събития, които годишно отличават професионализма в индустрията в световен мащаб. Сред участниците в предишни издания на конкурса са фирми от над 40 страни в Европа, Азия, САЩ и Австралия. Изявено жури от света на професионалните събития и срещи отличава най-добрите постижения в бранша и награждава само онези, чиито усилия са оставили ярка следа през изминалата година, сред които е и Лидл България.

More All About Life