Следва

Чудим се дали ни харесва... Пам Андерсън, като едно 20 години назад

Men’s exhibit: Ах, тези мъже, ах този бомбър!

Това яке е безспорен хит! Ясно е, че си го откраднахме от гардероба на силната ни половинка. И честно, малко ги изтикахме на заден план, докато се радвахме на най-новата си тренди придобивка...

All fashion преди 8 години

Това яке е безспорен хит! Ясно е, че си го откраднахме от гардероба на силната половинка. И честно, малко ги изтикахме на заден план, докато се радвахме на най-новата си тренди придобивка. Това е абсолютно недопустимо! Затова подбрахме няколко предложения от водещите мас-марки и няколко образцови селебрити мъжаги в Негово Величество – Бомбъра!

На снимката горе: Пиер Нини

ASOS

Сивият велур стои красиво, спор няма. Със сигурност би бил черешката на аутфита – поръсва усещане за лукс, силуетът е изчистен и позволява по-елегантни комбинации. Но би стоял прекрасно и в по-ежедневно облекло, а именно вечната комбинация тениска+дънки+кецове. От сайта на марката можем да го закупим за $68.00.

Acne

Черен с лек сатениран ефект и класическа кройка. Точно този бомбър е адски добра инвестиция за няколко сезона напред. Намираме го на сайта на марката за €500 и, стига да ни попадне в ръцете, бихме го носили повече от гаджето!

Forever 21

Класически градски комфорт! Този модел е идеален за спортен аутфит, но върви чудесно и с деним. Скъпи мъже, напомняме ви, че марката отваря своя първи магазин на наша територия съвсем, съвсем скоро – 2-ри април! Стискаме палци да доставят модела, който в сайта е на цена от €27,00.

MANGO

Почти същия модел като Acne, но доста по-прилепнал към тялото и от кожа. Така силуетът става по-елегантен и може да се носи с по-официално облекло. Намерихме го в сайта им на цена от 139.99 лв.

ZARA

Пилотски бомбър в червено! Много красив модел, който се предлага в още два цвята – каки и черно. Цената е 99.95 лв.

H&M

За по-хладните дни (и нощи, разбира се,) избираме бомбъра с ватирани подплатени ръкави и рипсени кантове и яка. Моделът не е много „надут“, по-скоро следва естествените извивки на тялото, но все пак е запазило автентичния си силует. Намираме го на цена от 74.99 лв.

Справката как го правят звездите е неизбежна, затова проследихме няколко мъже, в чийто стил вярваме. Ето как те избраха да носят Бомбъра>>


Шон Пен
 


Фарел Уилямс – кой каза, че бомбъра с щампи е само за жени!?!


Джейсън Стейтъм


Зак Ефрон


Дейвид Бекъм


Бруно Марс


Дейвид Генди
 


Скот Дисик


Джъстин Теру

More All fashion