Следва

Loreen се видя със своите почитатели в НДК

Петте любими парчета на Момчил Шишков

Запознахме ви с чудесния Момчил, който силно ни вдъхнови и раздвижи деня ни с усмивка...

Music преди 8 години

Запознахме ви с чудесния Момчил, който силно ни вдъхнови и раздвижи деня ни с усмивка.
Сервираме ви още една доза позитивизъм и настроение, като ви даваме възможността да надникнете в плейлиста на един млад и талантлив диджей, който с радост сподели с нас петте си любими парчета.

И тъй като неговата най-голяма муза е именно музиката, ще видите, че той свързва много красиви моменти с песни, които винаги ще „ухаят” така, както Момчил ги е оставил и запомнил.

Ето ги и тях:

Blundetto - Voices (feat Hindi Zahra)
„Чух това парче за пръв път в един страхотен момент. Пътувахме с кола към плажа и бяхме на едно възвишение, когато пред нас се откри невероятна гледка на цялото море и огромният залив на Обзор. В песента ми се е запечатало усещането от гледката!”

Azekel - New Romance
„Изчистен еклектичен бийт, много електроника, убийствен вокал и леко загатващ тромпет от време на време, който придава леко винтидж усещане в модерна обвивка... каква по-добра комбинация!?”

Crazy P-Stop Space Return
„Crazy P са страхотна банда, много ги обичам и често ги пускам, а това парче съдържа всичко необходимо, за да се нарече „диско класика”.

Pink Floyd - The Great Gig In The Sky
„Тук коментарът е излишен. Емоция. Неслучайно в парчето няма текст, макар че вокалът е в центъра на прожекторите. Музиката говори. Всеки път настръхвам като чуя песента. Също така парчето има интересна история – Pink Floyd са търсили бек вокалистки и една от тях е направила импровизация, с това страховито изпълнение, което в последствие се превръща в The Great Gig In The Sky.”

Nicolas Jaar- Took me out of the dark rain
„Тук отново чистата емоция, която парчето предизвиква у мен. Много ниски честоти, малко вокал и цигулка, често в музиката less is more.”

More Music