Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 28 Март - 3 април

Loreen се видя със своите почитатели в НДК

Тя сподели своите емоции и очаквания преди концерта и не подмина и най-големия си хит - Euphoria...

People of art преди 8 години

Познатата в цял свят шведска певица Loreen с тоталния хит Euphoria, донесъл й победатата на Евровизия 2012, даде специална пресконференция за медиите и феновете си в Литературен клуб “Перото” ден преди да се включи в музикалното събитие на годината - концертът по случай 20 години Телевизия ММ. “Изключително се радвам да бъда тук. Когато пристигнах всеки започна да ми се извинява, че вали, но това не ме интересува - аз обичам дъжда и съм много щастлива да дойда в държавата, където брат ми учи от три години и говори перфектно вашия език”, коментира Loreen.



Тя сподели своите емоции и очаквания преди концерта и не подмина и най-големия си хит - Euphoria. “За мен това не е просто песен”, беше категорична тя и дори запя откъс от нея, с който поздрави всички, които се бяха събрали за срещата си с нея.

“Благодаря на хората, които се занимават с децата с аутизъм. За мен е чест да бъда част от подобна инициатива”, каза тя по повод факта, че концертът на 25 март от 20:00 ч. в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК) ще премине под благотворителен знак. Събитието ще е в помощ на Център ''Дъга'' за работа с деца с аутизъм в кв. “Лозенец” и за SOS Детски селища България.



Музикантите, участващи в концерта, пък ще даряват собствени фланелки, дискове с албуми, шапки и други артикули, които ще се продават на щанд срещу Централния вход на НДК, непосредствено преди началото на мащабното събитие, а публиката в Зала 1 ще може да помогне със SMS на благородната кауза на SOS Детски селища България. Двете инициативи ще бъдат част от голяма кампания на ММ онлайн, която предстои в близките месеци.



По време на концерта, който се провежда под егидата на Столична Община, зрителите ще станат свидетели на връчването на награди, които ще останат в тайна до самото събитие, като единственото, което издават от екипа е, че зам.-кметът на София Дончо Барбалов с ресор "Финанси и стопанска дейност" ще връчи специална награда по време на концерта.

Другата новина, която издадоха организаторите е, че на зрелищното събитие група Jeremy?, които ще подгряват Queen при предстоящия им концерт в България, ще представят за първи път пред публика своя нов хит “Кинг Конг”.

More from View Sofia

Театралното многообразие на Азия част от програмата на Световен театър в София 2017

Events преди 6 години

Диалогът между културите, между традициите и съвременните форми и между представите за Изтока и Запада ще се разкрие през спектаклите „Софтмашина: Рианто и Сурджит” и „Ужасената душа: Макбет”...

67-годишната Грейс Джоунс пя топлес на сцената на Afropunk Festival

People of art преди 8 години

Прекланяме се до земята пред тази истинска музикална легенда, но въпреки това няма как да скрием изненадата си, по-скоро неприятна, от начина, по който тя се появи облечена на последния си концерт...

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра