Следва

Принт джоб за всеки

Чудим се дали ни харесва... Пам Андерсън, като едно 20 години назад

Памела завинаги ще си е Памела...

All fashion преди 8 години

48-годишната русокоска реши да застане пред обектива като фешън модел за новата пролетно-лятна колекция на онлайн сайта Missguided.
Пам, разбира се, е в перфектна форма, а дрехите, в които се „премени“, я олицетворяват напълно: секси, провокативни, къси...

Казахме: „Здравей, добре забравено старо!“, защото в новата колекция е включен горещият червен бански, който се превърна в класика и направи от красивото непознато момиче в секс иконата Памела Андерсън. А кой не го гони носталгия по класиката?!

Няма нищо по-естествено от това да гледаме русата фурия в червения й бански. Но, все пак - чудим се дали ни харесва...

Няма спор, че Памела има неразрушим имидж и винаги ще носи сексапила си във всичко, което прави. Няма и да отричаме, че наистина всяка жена, гонеща 50-те си години, би искала да има такова тяло.
Това, което леко ни смущава, е фактът, че не виждаме нищо ново.

Ефектът „уау“ съвсем се загуби, тъй като разголената Памела е като слънцето да е горещо, а водата да е мокра.

Поспорихме, помислихме и все пак в редакцията ни си останахме с чуденето. Защото Памела завинаги ще си остане Памела. Но пък това не може завинаги да е ексклузивно. Всъщност, вече съвсем не е.

Анкета

Одобряваш ли имиджа, който продължава да поддържа 48-годишната Памела Андерсън?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.