Следва

3+3 въпроса към едно градско момче: Боян Дечев

Седмичен ХОРОСКОП - 28.3 – 3.4

 До четвъртък, включително ще продължи влиянието на напрегнатия аспект между Юпитер и Сатурн. На лично ниво, тази комбинация, в зависимост от резонанса с личните хороскопи, може да увеличи напрежението в...

Astro преди 8 години

До четвъртък, включително ще продължи влиянието на напрегнатия аспект между Юпитер и Сатурн. На лично ниво, тази комбинация, в зависимост от резонанса с личните хороскопи, може да увеличи напрежението в деловата сфера и кариерата, може да влоши работоспособността и здравето. Хората с хронични заболявания, свързани с черния дроб, храносмилателната система, както и с опорно-двигателния апарат, трябва да обърнат внимание на здравето си.
През тази седмица активен ще бъде Меркурий, който в сряда и четвъртък ще вземе участие в три аспекта. Във вторник - в благоприятна комбинация с Сатурн и напрегнат аспект с Плутон. Първият ще отслаби проблемните ситуации и ще позволи да се намерят най-правилните решения в трудни ситуации, свързани с работата и кариерата. Вторият аспект предупреждава за внимателно боравене със слухове и всякаква лична информация: необмислените изявления могат да се отразят негативно върху репутацията и отношенията с властите. Също така, този аспект често се свързва с проблемите в транспорта и комуникацията. А в четвъртък Меркурий ще съвпадне с Уран. Тази комбинация винаги отбелязва прилив на нови идеи и обществена активност. Има и още един нюанс. Имайки предвид негативният аспект на съвпада Меркурий-Уран с Плутон, в сряда и четвъртък се повишава вероятността от инциденти с железопътния и въздушния транспорт.

Седмицата ще завърши със спокоен и благоприятен уикенд, по време на който се очакват краткотрайни, но благоприятни комбинации на Луната с другите планети.
От 28-ми март до 03-ти април Луната е намаляваща. Може да започнем да сваляме излишни килограми с диета и упражнения, в съчетание с масаж.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Настроен е си за борба, за живот. Може да се наложи да влезеш в конфликт, за да защитиш позицията си. През този период са възможни спречквания с началниците или напрежение в отношенията с родителите. Може да възникне усещането, че обстоятелствата не ти позволяват да реализираш намеренията си. В същото време, това е подходящ момент да се погрижиш за здравето си и да отделиш време за духовни практики. Сред шума и суетата на ежедневието, намери време да се уединиш, да се отпуснеш и да обмислиш последните събития. Ще ти бъде необходимо, за да възстановиш своевременно силите си и душевното си равновесие.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период за теб е особено важно да се стремиш към спокойствие и баланс. Наблюдавай как живота тече и не прибързвай събитията. Не прави нищо, напук на околните, без значение колко силно го искаш. Не забравяй, че който мисли зло – зло намира. Последният ден от седмицата е добър за сериозна работа в неформална обстановка.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

При Близнаците може да възникнат стресови ситуации, които да променят планове им и да ги накарат бързо да реагират на създалите се обстоятелства. Това не е най-доброто време за шумни компании и мероприятия. И най-спокойният разговор може внезапно да ескалира в конфликт. Тази седмица вероятно ще поискаш да останеш в тишина и уединение, да се отдадеш на отдих и почивка. Това е прекрасно време за духовни практики, релаксация, медитация, автотренинг. Не се ограничавай сам и не си поставяй рамки, плувай по течението, решавай проблемите своевременно.

РАК 22.06 – 23.07
За теб сега ще стане актуален философския въпрос за смисъла на живота, но не се вторачвай прекалено в своя вътрешен свят. През тази седмица може да се окажеш в непозната среда и отново да отстояваш своето място под слънцето. В средата на седмицата бъди особено внимателен, опитай се своевременно да предвиждаш евентуалните проблеми, за да ги избегнеш навреме.

ЛЪВ 24.07 – 23.08
През тази седмица те очакват успехи в кариерата, както и в постигането на всякакви цели. Затова се старай да действаш по-меко. Внимание и тактичност, учтивост и приятни маниери - с всичко това ще спечелиш симпатиите на другите и те с удоволствие ще ти съдействат. Въпреки това, не всичко ще върви безоблачно. Сега ще бъдеш склонен да изразходваш интензивно силите си, поради което може да настъпи умора, а защитните сили на организма ще отслабнат. Поддържай имунната си система в бойна готовност!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Отношенията с човека до теб може да се окажат в задънена улица, въпреки всичките ти усилия, ще ти бъде трудно да разбереш, къде си допуснал грешка и защо нещата не вървят както си ги планирал. Най-добрият начин за излизане от това състояние е да “пуснеш” ситуацията, да дадеш възможност на отношенията и на всички събития около теб спокойно да се развият и тогава те сами ще те доведат до успешен резултат, а натрупаната умора и чувството за обреченост ще изчезнат от само себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Единственото нещо, което може да ти попречи на успеха през тази седмица - това е Интернет и алкохол. А колко е прекрасно, когато не пиеш и се чувстваш добре, и кипиш от енергия, тогава осъзнаваш, че животът наистина си струва да се живее. Кое е най-хубавото украшение в нашия живот? Не, парите, а доброто настроение! Именно то ще бъде в повече от финансите сега, но това няма много да те обезпокои, тъй като перспективи за развитие вече се появяват на хоризонта.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
През този период ще е необходимо да бъдеш по-организиран, за да не срещаш провали и неуспехи в работата си. По-малко се разсейвай със странични разговори и второстепенни дела, за да не се налага след това прибързано да довършваш започнатото. Старай се да прощаваш на любимия човек неговите грешки и лоши постъпки, особено ако ги прави непреднамерено и без „зъл умисъл“.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В личния живот настъпва период на стагнация, особено забележимо ще бъде в началото на седмицата. Трудно ще намираш общ език с любимия човек, ще възникнат различни интереси, различни нужди. Едва ли ще се стигне до разправии, просто няма да намираш причина да общувате един с друг. В работата, напротив, ще те съпътства успех, възможни са преговори и бизнес срещи, и много разговори по време на работа.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Преди да се съгласиш да участваш в нова рискована дейност, трябва добре да обмислиш всичко и реално да оцениш своите шансове. Като цяло, по време на този период, трябва да бъдеш внимателен, защото дори и незначителните неуспехи, свързани с бизнеса и финансите, може да доведат до големи загуби за теб.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.0
С наближаването на април настроението ти ще се променя и всичко, което преди седмица ти е изглеждало невъзможно и дори ненужно, ще започне да придобива реални форми и очертания. И всичко това, защото повечето Водолеи сами не знаят какво искат. Но пък твърдо вярват, че това, което те имат, и това, което им предлагат не е за тях! Ето защо е важно да определиш желанията си и колкото по-бързо го направиш, толкова по-смело ще можеш да планираш своите действия.

РИБИ 20.02 – 20.03
Ако се вслушаш в своята бизнес интуиция ще можеш безпогрешно да определиш с коя работа да се заемеш и от коя е по-добре да се откажеш под никакъв претекст. Възможно е някой да се опита да те манипулира с помощта на молби и увещания. Постъпвай само така както смяташ за необходимо, за да не пострадат деловите отношения и личния ти живот.

More Astro