Следва

еММоционалният КОНЦЕРТ на годината!Усмивки и аплодисменти…

INSTAGRAM моменти... и звездно Happy Easter от сърце

Този уикенд ред звезди се изредиха да се хвалят с шарените си яйца и да постват зайци в instagram-ите си.

People of art преди 8 години

Да, ние още сме в очакване на Великден, но празникът за всички католици е вече в историята на 2016 г. Този уикенд ред звезди се изредиха да се хвалят с шарените си яйца и да постват зайци в instagram-ите си. Ето няколко примера...

Снимката горе е от тазгодишния семеен архив на Адриана Лима*

Адриана Лима

„Великденският заек пристигна“, похвали се моделката в социалната мрежа, публикувайки няколко снимки с яйцата, децата и заека, разбира се. Видно, освен да дефилира по подиума, Лима умее да боядисва и яйца. А козунак дали може да меси?

Луис Хамилтън

„Желая ви невероятен Великден и прекрасно време, което да споделите със семействата си“, пък бе поздравителният призив на състезателя от Формула 1. Той пусна видеопослание в социалната мрежа, а малко по-късно разчупи сериозния празничен тон със забавно видео на момченце, което играе гюбек.

Никол Шерцингер

И като говорим за Луис, минахме през instagram да проверим как е посрещнала празника и бившата му любима Никол. „Честит Великден на всички! Липсва ми семейството, но съм щастлива и благословена, че имам любовта на приятелите си“, сподели Шерцингер, публикувайки снимка от празничен брънч с приятели. Григор не присъстваше в кадъра, но все пак той ще отбележи Великден малко по-късно.

Марио Тестино

Безкрайно талантливият Марио Тестино честити Великден по традиционен за него начин – с феноменален кадър, разбира се!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра