FASHION STARTER: Непосредствено близо до Джордан Дън

Кажем ли „фешън“, мисълта ни отлита на мига към Джордан Дън. Все едно хванати под ръка с модната икона, ние се разхождаме из fashion местенцата и се наслаждаваме на всичко ново и дръзко, което...

Кажем ли „фешън“, мисълта ни отлита на мига към Джордан Дън. Все едно хванати под ръка с модната икона, ние се разхождаме из fashion местенцата и се наслаждаваме на всичко ново и дръзко, което ни предлагат съвременните дизайнери. Връзката на Джордан с модата е силна, но тя е много повече от модел, върху който дрехите стоят красиво и се продават с лекота. Красавицата изпраща силни послания към света чрез работата си и, освен че е успяла жена, тя е и отдадена майка на прекрасен син, съчетаваща съвършено всичките си всестранни занимания... Та на нея дори й остава време за странични проекти, като това да напише готварска книга! Как го прави? Не сме открили още тайната й, но пък имахме възможността да се доближим максимално до нея, за да ти дадем шанс да се докоснеш и ти до модната икона, майка и ненадминат кулинар с творчески заряд: зад кулисите, в ежедневието й, в грижата й за себе си в детайли, за всеки продукт, без преструвки, без поза – напълно неподправената и реална Джордан Дън.

Д. Д.: Цялото приключение в модата и кариерата ми започна много отдавна, когато бях на 14. В началото имаше толкова много неща, случващи се около мен, които не очаквах – като това да дефилирам за Prada. Това бяха силни моменти и дълго време не можех да повярвам, че в главната роля съм именно аз. Бях на корицата на италианския Vogue за проекта All black issue и да бъда част от това беше направо невероятно! Посланията, които исках да отправя към вселената (че черните момичета са като белите момичета и трябва да се чувстват перфектни в кожата си!), нещата, които исках да кажа, бяха извадени на корица на Vogue!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.