Следва

Love to quote: Любими изречения от любими автори: Казандзакис, Селинджър, Кундера, Стайнбек и другите

Men’s Еxhibit: Офис хитрините на готиния джентълмен от съседния етаж

Точно пет на брой, тези основни неща би трябвало да бъдат подръка на един добре възпитан джентълмен...

All About Life преди 8 години

Точно пет на брой, тези основни неща би трябвало да бъдат подръка на един добре възпитан джентълмен. Не за друго, а защото наистина трябва да бъде подготвен за необичайни предизвикателства на работното място. Някои от тях са верни ежедневни помощници, други са план „Б“, когато нещата тръгнат зле. Да ги разгледаме!

Добро кафе
Само по себе си кафето извиква асоциации за работен процес и е неразделна част от рутината на офисния човек. Доброто такова магически развинтва въображението, идеите се леят, работата спори и енергията е на ниво. Като от реклама нали?



Резервни дрехи и аксесоари
Когато си олееш дрехите, понякога наистина е фатално, целият дълъг ден става още по-напрегнат. За неочаквани ситуации, скрийте една риза или тениска в шкафчето като превенция за един иначе катастрофален ден. Много е топло, шефът ви изнервя, климатикът е развален, а след работа ще ходите на бар – още една убедителна причина.

Резервен одеколон
Следработно разпускане с нашите съседи по офис. Добре миришещият мъж със сигурност ще направи по-добро впечатление на симпатичната колежка, отколкото ухаещият на препотено говедо индивид. Той е задължителен за големите заседания и служебни срещи. Съвет – парфюмирайте се в тоалетната, освен ако не работите в самостоятелен офис. Пакетче дъвки в чекмеджето е бонус.

Гирички за ръце

Схващането и изтръпването на пръстите е често срещано за работещите по цял ден пред компютър. Друг неприятен момент е внезапна слабост в мускулите на ръката. Щипката ще раздвижи кръвообръщението, а ако имате възможност си вземете и малка гира. Правете кратки почивки с раздвижване, не забравяйте, че те често са извор на страхотни идеи, защото повишават концентрацията и облекчават стреса.

Писалка
Професионалистите в бизнеса знаят, колко е важно максимално доброто представяне. По дрехите посрещали, нали... И по химикалката. Имайте предвид няколко фактора – тежестта трябва да е удобна за вашата ръка, скоростта, с която мастилото излиза при писане и как натискът ви си взаимодейства с хартията. Подсигурете си резервни филъри.

И като стана дума за работна обстановка, припомнихме си прекрасния офис на United Partners! Сети ли се - онзи на последния етаж...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 11 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.