Следва

Dare U: Най-новият пролетен тренд – щур, забавен и на лунички!

Жените с главно Ж, които ви шокираха

Признаваме, не бяхме изненадани, че бюти рубриката, посветена на красивите и популярни дами от родния шоубизнес, събуди толкова разнопосочни мнения и настроения.

Celebrity beauty преди 8 години

Признаваме, не бяхме изненадани, че бюти рубриката, посветена на красивите и популярни дами от родния шоубизнес, събуди толкова разнопосочни мнения и настроения. Не търсехме провокация – търсехме съвети и вдъхновения от красиви и самоуверени жени, които всеки един от нас би разпознал на улицата. Защото ако за теб и мен жената с главно Ж е родната ни майка, или съседката, която се бори с живота по смел и достоен начин, то за нас, екипът на View Sofia, то тя е и Николета Лозанова, и Мария Илиева, и Никол Станкулова... защото освен че са популярни, тези жени се борят с живота всеки ден, също като съседката, само че по-далеч от нас. Ето защо надникнахме в интимния им свят и ги провокирахме да ни разкажат как успяват да поддържат женствеността си, докато водят битките в своя живот.

В избрани цитати, нещата при Никол Станкулова, Николета Лозанова, Мария Илиева, Мика Стоичкова и Бориса Тютюнджиева изглеждат така:

Никол Станкулова

V.S. Каква е ролята на мъжа в това да изглеждаш и да се чувстваш добре ежедневно?
Н. 
Трябва сам да се чувстваш добре в кожата си, а мъжът трябва да те обича без грим и с рошава коса - тук няма роли.
V.S. Домашните маски за лице, коса и тяло?
Н. 
Скоро установих, че ябълковият оцет влияе страхотно на кожата на лицето. А за косата – използвам стара, но най-добрата маска на майка ми – бадемово масло, кисело мляко и жълтък.

Мария Илиева

V. S. В чантата си носиш още...
М. И.
Гланц за устни, лаптоп и фирмен печат (смее се). Общо взето е един мини офис. Рядко може да ме видите с малка чанта.
V. S. През деня, за да поддържаш добрия си външен вид, обикновено...
М. И
. Няма по-добър фитнес от клубните ми концерти - няколко пъти седмично, поддържат ме в чудесна емоционална и физическа форма. Понякога след концерт съм с около 2 кг. по-лека :)

Николета Лозанова


V.S. Ако беше с 10 години по-млада?
Н.
Към днешна дата заявявам, че ако бях с 10 години по-млада, нямаше да си сложа силикон в гърдите. И съветвам колебаещите се да не го правят - след 10 години ще съжалят.
V.S. Твоята диета?
Н.
Невярващите ще решат, че си я пазя в дълбока тайна, но аз наистина никога не съм спазвала диета. Дори след раждането на Никол, така че не мога да препоръчам конкретна. Даже виждате и че прегрешавам с газирани напитки и шоколад - може пък за някои хора, именно това да е успешният трик...

Мика Стоичкова

V.S. В чантата си носиш още…
M.
Една малка иконка от много близък до мен човек.
V.S. Какъв е ключът към перфектния ти външен вид?
M.
Много вода, ама много. Колкото и нереално да звучи е истина. И аз не вярвах, докато не започнах да пия поне 2 литра вода на ден. Кожата ми се промени.

Бориса Тютюнджиева

V.S. Най-много харесваш в себе си... защото...
Б.
Всичко! Аз се обичам, дори и с недостатъците си, защото виждам как с времето успявам да се справям с тях. Човек трябва да има самочувствие и да вярва в себе си и това е нещо, в което много малко хора могат да ме надминат. Човек трябва да умее да се обича и харесва, за да може да го прехвърли и на хората, около него. Разбира се, че не съм перфектна - и аз нося много недостатъци, товари от миналото, които всеки ден напомнят за себе си, но вътрешната ми сила винаги е била много по-силна от травмите, през които съм минала. Както един близък приятел казва: Shit happens. Така че обичайте се, за да Ви обичат!
V.S. Спортът, който промени живота ти, е...
Б.
Тенисът, сексът и фитнес тренировките!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя