Следва

Before&After - Италия. Ламе. Кожа. Любов!

3 дни до голямото откриване на Forever 21. Очакват ни много музика и страхотни изненади

Очакването свърши! Скоро всички почитатели на модата ще имат шанса да се запознаят лично с революционната концепция на магазините на модния гигант Forever 21...

Shopping преди 8 години

Очакването свърши! Скоро всички почитатели на модата ще имат шанса да се запознаят лично с революционната концепция на магазините на модния гигант Forever 21. Брандът ще отвори първия си обект в Източна Европа на 2 април в София. Голямото откриване е в Paradise Center, ниво 1, точно в 10.00 ч. Търговският център на бул. „Черни връх“ 100 е мястото, където ще посрещнем дългоочакваното отваряне на култовата американска фешън марка в България. В деня на Голямото откриване първите 200, влезли в магазина, ще получат ексклузивни промо карти за пазаруване на стойност 21 лв.

Голямото откриване на Forever 21 ще е истинско празненство, пълно с музика, мода и страхотни изненади! Най-голямата от тях е специалният концерт на Криско за феновете на бранда, който той ще изнесе пред магазина Forever 21.

Идването на Forever 21 в България е събитието на сезона! Звездите на X Factor Михаела Маринова и Дарина Йотова, топ фешън блогъри и почитатели на модата на всякаква възраст от седмици споделят своето нетърпеливо очакване на Голямото откриване.



Директно от модния подиум на закачалките в магазина – в началото на април Forever 21 ще представи в София цветната си пролетна колекция, вдъхновена от града на ангелите, Лос Анджелис. От бохемски до класически и женствен шик, в магазина ще откриете всеки стил, който търсите. Разположена на над 1000 м2, новата шопинг дестинация ще предлага богат избор от най-горещите модни тенденции. Освен дрехите и аксесоарите с марката Forever 21® ще бъдат представени и колекциите Contemporary, Basics, Denim, както и обувки. Тайната на успеха на Forever 21 е в предлагането на свежи и актуални продукти на атрактивни цени с ежедневно ново зареждане.
Голямото откриване на магазина на Forever 21 на 2 април в Paradise Center, София, ще бъде незабравимо преживяване с много музика, популярни водещи и специални изненади. Топ DJ ще направят хитов 12-часов маратон, а Forever 21 ще посрещне първите си клиенти с най-желаните предложения за сезона! Пригответе се за първокачествено шопинг преживяване и бъдете там в 10.00 ч.!


За Forever 21:
Forever 21, със седалище в Лос Анджелис, Калифорния, е търговска верига за женско и мъжко облекло и аксесоари, популярна с предлагането на най-горещите и актуални модни тенденции на атрактивни цени на своите клиенти. Този търговски модел работи успешно благодарение на вълнуващата обстановка в магазините на веригата, които ежедневно се зареждат с нови продукти. Основана през 1984, Forever 21 има над 750 магазина в 47 страни, сред които Съединените щати и международно присъствие в Канада, Китай, Европа, Хонг Конг, Индия, Израел, Япония, Корея, Южна Америка, Мексико, Филипините и Обединеното кралство. 

More Shopping