Следва

Лоти Томлинсън отблизо. Художничката с червило и палитра сенки

Before&After - Италия. Ламе. Кожа. Любов!

Before&After експериментът отново е тук, повече от готов за преобразяване. С нас отново е Вики, която толкова много харесваме, че нямаше как да не я поканим отново да участва отново...

Shopping преди 7 години

Before&After експериментът отново е тук, повече от готов за преобразяване. С нас отново е Вики, която толкова много харесваме, че нямаше как да не я поканим отново да участва отново.

Преди



Днес разчитаме на основното, разкрасено със съвсем мъничко блясък. Женствени елементи, каквито всяко момиче има в гардероба си, нахвърлени небрежно с това усещане за nonchalance.

Дръзките цветове преобладават в решенията ни, както и миди дължините и обемите. Взимаме всичко, което ни харесва на пръв поглед, без да влагаме особена логика кое с какво и как, важно е крайният резултат да ни допада.
Спираме се на: страхотна ламе жилетка в дълбок винен тон; декоративна яка хамелеон; черна шифонена риза и кожена пола. Акцент тук са брокатените кецове, които изглеждат като точното свежо попадение в иначе доста женствената визия. Червено, черно, златно и бургундско преминаващо в синьо звучат като доста смела комбинация, но пък на Вики страшно й отива.

След

Риза: Patrizia Pepe
Пола: Patrizia Pepe
Жилетка: Patrizia Pepe
Яка: Karen Millen
Кецове: Patrizia Pepe

За бюти визията решаваме да не експериментираме прекалено. Косата оставяме напълно естествена, без да слагаме какъвто и да е продукт, решение, продиктувано от последната тенденция от модния месец(линк). Лицето озаряваме с фон дьо тен за суха кожа, а очите докосваме с телесни сенки и черна спирала. Устните, разбира се, са червени, а веждите - плътни.

Всички елементи можете да откриете на allinone.bg , както и в магазините на Patrizia Pepe, Karen Millen и Gant в София. Подробно адресите са тук>>

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева и Александра Рамирез
Модел: Виктория Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

More Shopping