Следва

We love: Клое Севини за Jimmy Choo

Б като Библия, Б като Блог... B като Biker!

Истината е, че т.нар. кожено рокерско яке, което байкърите носеха преди години, изживя истинска еволюция и днес е сред любимите ни street style трендове. Ингрид е на 38 години и олицетворява представата ни за типичното градско момиче!

All fashion преди 7 години

Ах, този Biker! Не, нито омръзва, нито имаме намерение да го оставим да си отиде скоро. Истината е, че т.нар. кожено рокерско яке, което байкърите носеха преди години, изживя истинска еволюция и днес е сред любимите ни street style трендове. И има защо – като хамелеон пасва на всеки стил и стои еднакво убийствено и с рокля, и с дънки, и с ток, и с кецове... Ето защо не можехме да останем безразлични към прекрасните biker сетове, с които блогърите от цял свят ни очароват напоследък.

Наслаждаваме се заедно:

Аз, бебе и байкър
Прекрасната Хелена Глейзър е в трепетно очакване и съвсем скоро ще се посвети на майчинството. Но далеч не възнамерява да зарязва нито блога си, нито градския байкър тренд! Рокля, ниски обувки и байкър - класика.

brooklynblonde.com

Черно и черно

Кимбърли от eatsleepwear.com ни припомня любимия си сет в черно от миналия сезон. Нищо, че е е старо, далеч не е ретро. Визията й днес спокойно може да влезе в личната ни "кражба без срам!" рубрика. А телесните й токчета са прекрасен акцент в този иначе съвършен черен street style.

eatsleepwear.com

С една яка напред

Ето нагледно как една яка може да разчупи целия стайлинг! Влюбени сме в супершикозната зелена пола на Памела, която, в комбинация с обувките на платформа, бъбрек очилата и байкъра с пухкавата яка гарантира убийствена градска визия!

pamallier.com

Градски секси

Ингрид е на 38 години и е олицетворение на представата ни за типична градска жена! Носи със самочувствие както токчета, така и удобни рънинг маратонки. И байкър, разбира се!

pangelicablick.se

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.