Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Нови епизоди на "Империя" по FOX от 1-ви април

Вторият сезон на хитовия сериал „Империя“ се завръща по FOX с нови епизоди от 1 април всеки петък от 22:00 ч...

Events преди 8 години

Вторият сезон на хитовия сериал „Империя“ се завръща по FOX с нови епизоди от 1 април всеки петък от 22:00 ч. Изпълнителен продуцент на продукцията е номинираният за „Оскар“ Лий Даниълс („Иконом на седем президента“), създател на филма „Прешъс“ с шест номинации за „Оскар“, включително номинация за Даниълс в категорията „Постижения в режисурата“ и „Най-добър филм“.

В сериала „Империя“ участват номинираният за „Оскар“ Терънс Хауърд и номинираната за „Оскар“ и „Еми“ Тараджи П. Хенсън; звучи музика от продуцентите Тимбаленд, Джим Бийнз и Не-Йо. Сред създателите на сериала са носителят на „Еми“ Дани Стронг („Промяна на играта“, „Иконом на седем президента“) и продуцентът, носител на „Оскар“ и „Еми“ Брайън Грейзър („Красив ум“, „24“). Гост-звезди във втори сезон на „Империя“ са Крис Рок („Top Five“), Лени Кравиц („Precious“), Адам Родригес („От местопрестъплението: Маями“), носителката на „Грами“ Алиша Кийс, носителката на „Оскар“ Мариса Томей („The Big Short”, „Кечистът“, „Психаротерапия“), изпълнителят Лудакрис и суперзвездата Питбул.



Внушителната семейна драма разказва за собственика на музикална империя, чиито трима синове и бивша съпруга се борят да заемат влиятелната му позиция. Въпреки че действието се развива в света на хип-хоп индустрията със саундтрак от продуцента Тимбаленд, сериалът разказва по-малко за рап и ар-енд-би и повече за власт и дълбок семеен конфликт, пресъздаден в бляскава луксозна обстановка. Лушъс Лайън (Хауърд) е кралят на хип-хопа.

Главният изпълнителен директор на Емпайър Ентъртейнмънт и бивш уличен бандит е невероятно талантлив артист и влиянието му от години не е оспорвано. Но след като се преборва с болест, която смята за смъртоносна, Лушъс предизвиква синовете си (Джъси Смолет в ролята на Джамал, Бришер Грей в ролята на Хаким и Трай Байърс в ролята на Андре) да се съревновават за неговата позиция – задача, която се усложнява още повече от завръщането на майка им и бивша съпруга на Лушъс Куки (Хенсън), която е освободена от затвора. Докато обаче членовете на фамилията се борят помежду си и правят отчаяни опити да поемат контрола над компанията, възниква по-голяма външна заплаха, която би могла да ги накара да се обединят.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?