Следва

Как да обличаме правилно ноктите си

Няколко пролетни прически, които си струват вниманието

Запролети се, а с новия сезон идват и нови стайлинг, прически, цветове и аксесоари, които да опиташ.

Hair преди 7 години

Запролети се, а с новия сезон идват и нови стайлинг, прически, цветове и аксесоари, които да опитаме. И понеже не изпуснахме от поглед последните тенденции, за които ревютата на Седмиците на модата ни отвориха очите, показахме навреме, т.е. отрано, как ще носим косата си през сезон Есен/Зима 2016 г.

Днес правим един по-различен прочит, акцентирайки върху пролетните очаквания за промяна в стайлинга на прическите, като добавяме и щипка street style към вече наученото.

Започваме с факта, че правата коса се завръща. Но не каква да е, а тази, зализана до стъклена гладкост. Късата прическа също е безобразно актуална, като най-смелите дами дори бръснат главата си, по примера на моделите на Saint Lauren, Gucci и Versace.

Гледаме следващите кадри и откриваме кои от новите трендове определено, твърдо и категорично ще опитаме тая пролет. И после - Марш при коафьора!

Стъклена коса

Коса като стъкло - този сезон сме свидетели на завръщането на изправената и бляскава грива. Просто зарязваме машите, ролките и всички помощни средства, с които постигахме къдрици... Дайте път на пресите за коси и стилизиращите продукти!

Гола глава

Ако досега си свързвала дръзкото решение да обръснеш главата си с психическото разтройство на Бритни през 2007-ма година или налудничавата визия на Шинейд О’Конър, приготви се, защото това е една от най-актуалните прически този сезон. Визията дебютира на ревютата на Saint Laurent, Gucci, Lanvin...

Пастел в косите

Летните тонове, като избледняло лилаво, изобилстваха в ревютата на Giambatista, докато Luis Vuitton заложиха на бебешко розово. Коралът е в чудесен синхрон с гръндж-рокерските визии тази пролет.

Косата в яката, пардон, в сиджимката

Прибраните в яки, шалове, чоукъри и всякакви аксесоари, които носим на врата си коси продължават да са все така актуални. Полето за експериментиране е доста широко и ние със сигурност ще левитираме в сферата тази пролет.

Къси бретони


Бретоните този сезон ще са къси и дръзки, правейки мини-бретона шик отново. Ако ти стиска, подкъси го според новите тенденции и си го носи със самочувствие и увереност. Бас ловим, че ще стои жестоко!

Принцеса в делник и празник

Честито, аксесоарите за коса са актуални и на пиедестал повече от всякога. От подиумите видяхме, че освен флоралните коронки, инкрустираните също могат да се съчетаят с някоя по-изчистена визия. Изкарай кралицата в себе си на показ!

 

 

More Hair