Следва

Всички носят – Кожено мини с текстура

Нора Шопова е новата корица на Vogue

Българката, Нора Шопова, която излезе на корицата на списание Vouge през 2014, отново изгря на корица на модната библия...

All fashion преди 8 години

Българката Нора Шопова, която излезе на корицата на списание Vouge през 2014 г., отново е на корицата на модната библия. Броят за месец април на турското издание е озарен от страшно интересните черти на панагюрката. Топмоделът, откритие на агенция Ivet Fashion е първата българка, украсявала корицата на най-популярното списание за мода в света.

Снимала за много световноизвестни брандове и списания из цял свят, Нора блести и от кориците на румънския Elle, немската Grazia. Заснемала е впечатляващи едиториали за модни списания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan. Кариерата й минава през всички модни столици - Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

Скоро очакваме да излезе и сесията й за английското издание на „Hello”, която красавицата /оправдан избор на редакцията ни в традиционната класация на View Sofia Най-красивите българи/ засне в Дубай през февруари.

Освен върху модната си кариера, госпожица Шопова работи и върху магистърската си степен по Право. Съчетание на интелигентност и изтънченост, което много, наистина много ценим.

More from View Sofia

Хамелеонът Гага едновременно на две корици - на италианския и на британския Vogue

Celebrities преди 2 години

Защо ли от ден на ден у нас се затвърждава мнението, че тази жена е най-голямата световна звезда в момента. Да, има и други готини, заслужили, талантливи, ефектни, успешни хора, но случаят с Лейди Гага е определено извън всички норми. 35-годишната певица и актриса току що се превърна в новата водеща героиня на едновременно два актуални броя на списание Vogue: съответно изданията в Италия и Великобритания. Имаме си Double Trouble - на едната корица ли или на другата, Гага е по-готина, по-тя, по-ефектна?    

More All fashion