Следва

Настана време за шапка

Стил урок на седмицата: Малки и по много – АксесоариТЕ!!!

Вече сме наясно, че за обеци този сезон ще носим огромни и тежки, пищни ювелирни изделия. Те са несъмнено достоен акцент на ежедневното...

All fashion преди 7 години

Вече сме наясно, че този сезон ще носим огромни и тежки, пищни ювелирни обеци. Те несъмнено са достоен акцент на ежедневното и вечерното облекло, иконични за 80-те и... е добре да ги носим самостоятелно или с минимум „партньори“.

За сметка на това, на другия полюс намираме натрупани едно връз друго едва ли не, мини, дребни, сладки, изящни аксесоарчета, от които да „поръсим“ с шепи по аутфита. За да не стане кич от битпазара, научихме няколко безценни урока от едва отминалите седмици на модата. От най-големите имена, разбира се – как да носим наистина МНОГО бижута и аксесоари в един-единствен аутфит, без да дрънчим леко подозрително и нелепо.

Ето как:

На снимката горе: Gucci

Gucci:

Някак си е логично в този тренд да се напъхат именно италианците и Gucci далече не са единствените. Гигантите от Dolce & Gabbana и Prada със същия, ако не и по-голям размах, обсипаха моделите си с панделки, мини гривнички, пръстенчета, брошки и то смело облечени в цвят, за да не ни е скучно лятото. Никак!

Dolce & Gabbana

Пищната декорация удобно се настанява в токчетата, докарвайки ги до императорски блясък. Те са 100% гаранция за внимание към нозете ни. Идеални са за моно, където са главно действащо лице или по-цветни комбинации за смелите дами. Контрастът трябва да стане ваш верен съюзник!

Fendi

Освен обувките и бижутата ТрендЪТ не пожали и чантите. Логото е преувеличено, силно декорирано с всевъзможни нашивки и значки. Интересен е фактът, че модните къщи оформят и подчертават един аристократичен силует със силно викторианско влияние, но и неподражаем бохо чар.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.