Следва

Звезден Instagram на седмицата... Дейвид Бекъм, Емили Ратайковски, Ким Кардашиян, та-ри-ри-рам

Петъчна доза секс: Мъжките дупета, без които не можем!

Спорихме дълго, бурно и шумно по време на последната оперативка, а причината бе сериозна - кой популярен субект от мъжки род притежава най-готиното дупе ever!

Други преди 7 години

Спорихме дълго, бурно и шумно по време на последната оперативка, а причината бе сериозна - кой популярен субект от мъжки род притежава най-готиното дупе ever! Всяка имаше своите фаворити и колкото повече се разгорещяваше спорът ни, толкова повече набъбваше и техният брой! Ето така се роди днешната петъчна доза секс... Другата седмица ще поспорим кой е притежателят на ръцете, в които си представяме да положим глава, примерно.

Меги Ангелова

Колко точно може да се вълнува една изцяло женска редакция, когато стане въпрос за мъжки... дупета?! Ами, отговорът изскача веднага - Много! Посмях се известно време, когато, за да разнообразим редовната си петъчна рубрика, задружно си признахме, че все пак се заглеждаме и по други неща, освен интелекта и възпитанието у мъжете. И освен ум и джентълменско отношение, невъзможно е да не се обърнем веднъж-два пъти след господина, било то и на разминаване. 

За мен “перфектният субект”си остава висок тъмнокос непознат. И след като избираме винаги лица, които всички познаваме, моя скромен принос в селекцията съдържа две имена. Бенедикт Камбърбач и Киану Рийвс. Зрели, улегнали и секси. Даже мнооого секси! И с удоволствие бих се разминала по улицата с тях, ден подир ден...

Бенедикт Камбърбач

Киану Рийвс
 

Александрина

Само мъжете се вълнували от дупета? Глупости! Жените също умеем да ценим секси стегнатите прелести на мъжете. И понеже предпремиерата на „Батман срещу Супермен“ силно развълнува кино-аудиторията (особено женската!), няма как да не съм пристрастна. Супергероите Бен Афлек и Хенри Кавил вървят в комплект със супер-дупетата си. Личи си, че поддържат форма, а във филма спокойно можем да плакнем очи, тъй като и двамата имат сцени, в които са полуголи.
А споменавайки „полуголи“... няма да да подмина и божествения Чанинг Тейтъм. Не съществува жена, която да не точи лиги по това дупе. Не и след като го видяхме в образа на стриптизьор в Magic Mike!

Бен Афлек

Хенри Кавил

Чанинг Тейтъм в Magic Mike

Меги Данова

Жена съм, и нищо женско не ми е чуждо! Освен това гледам на себе си като на жена-класик и твърдо вярвам, че едно наистина секси мъжко дупе трябва да изглежда еднакво добре както в костюм, така и в бански. Затова личната ми селекция е кратка, но смея да твърдя - качествена! Първият ми и категоричен избор - Даниел Крейг, най-сексапилният британски таен агент, който, освен кралицата, пази и репутация на сериозен мъж... с убийствен задник. Във филмите от поредицата за 007 го видяхме да скача от сгради и в костюм, и по дънки, в сцени по бански, и без бански... и одобряваме напълно!
Друг достоен представител от мъжкия пол със стегнати задни части е Джо Манганиело! Освен че е кръшен - показа "как се мята" в Magic Mike, актьорът е висок, строен, тъмнокос и от няколко месеца женен за София Вергара. А бе обявен за най-секси ерген за 2014 г.! Каква загуба за женското съсловие...

Даниел Крейг

Джо Манганиело

Джо Манганиело

 

More Други