Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 4. 4 – 10. 4

Дизайнът, който ще живее вечно, за да вдъхновява - Zaha Hadid

Ужасяващо е колко ненадейно и категорично може да приключи един човешки живот, без значение дали си гениален творец или средностатистически жител на тази планета...

All About Life преди 8 години

Ужасяващо е колко ненадейно и категорично може да приключи един човешки живот, без значение дали си гениален творец или средностатистически жител на тази планета. Но днес ще обърнем повече внимание на гениалността! И не само, за да отдадем почит на гениалната Заха Хадид, която ни напусна нелепо, а защото приживе тя вдъхновяваше милиарди хора по света със своя изумителен и проницателен ум и усет към дизайна и детайла. Да, днес си отиде една забележителна жена, но делото й не просто ще пребъде, а има всички шансове да се превърне в учебник по вдъхновение и дизайн за следващото поколение талантливи творци.

Центърът за съвременно изкуство в Синсинати, бизнес-центърът Dominion Tower в Москва, проектите на сградата на операта в Кардиф, обеките за Олимпиадата в Лондон, University of Economics Library and Learning Centre във Виена, Serpentine Sackler Gallery в Лондон, мини-градът Galaxy SOHO в Китай, ME Dubai Hotel в Дубай са малка част от великолепните проектантски хрумки на Заха Хадид и неиния екип. Наслади се на следващите спиращи дъха и непобиращите се в умовете кадри.

ME Dubai Hotel, Дубай

Galaxy SOHO, Китай

Serpentine Sackler Gallery, Лондон

University of Economics Library and Learning Centre, Виена

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.