Следва

Днес ни е топло. И нежно розово

ТЕНДЕНЦИИ Пролет/Лято 2016: Викториана

Викторианското течение като тенденция се наблюдава и този сезон. Разликата с предложенията от зимата обаче се крие в силуета - ако за изминалия сезон трендът се тълкува доста буквално, то...

All fashion преди 8 години

Започваме с тенденциите за Пролет/Лято 2016 г. Започваме с Викториана, защото много харесваме този тренд, утре ще покажем и пижамения силует, а в сряда очаквайте "новата" бяла риза...

Викторианското течение като тенденция се наблюдава и този сезон. Разликата с предложенията от зимата обаче се крие в силуета - ако за изминалия сезон трендът се тълкува доста буквално, то за настоящата пролет всичко идва в олекотен вариант. Дължините са преобладаващо мини, силуетите са изпълнени от не толкова задължаващи платове, цветовете излизат от рамките на черно-бялата гама, а жабото вече не е толкова крещящо.

Наблюдава се още преплитане на един тренд с друг - буфан ръкавите се прокрадват и тук, а бялата риза открито се трансформира в модерната за сезона епоха. Прекаленото женственото настроение от изминалия сезон също липсва, на негово място идват сравнително дръзките силуети на Fendi, J.W Anderson и Louis Vuitton, но, ако все пак, искаме да усетим максимално влиянието на 19 век, обръщаме поглед към Simone Rocha, Rodarte и Alexander McQueen.

На снимката горе: J.W Anderson


Fendi


Louis Vuitton


Simone Rocha


Rodarte


Derek Lam


Alexander McQueen


3.1 Phillip Lim


Louis Vuitton


Erdem


Gucci


Christian Dior


Emilia Wickstead


J.W Anderson

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.