Следва

На лов! За стайлиш чанти и обувки, защото никога не стигат...

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

И тази седмица подбрахме най-големите модни недоразумения, с които се сблъскахме челно.

All fashion преди 8 години

*На снимката горе модел от M&S

Открита критика

През последните няколко години наблюдаваме все повече брандове да се обръщат към мюсюлманските жени. Dolce&Gabbana пуснаха хиджаб линия, H&M направиха рекламна кампания с модел носещ хиджаб, а M&S започна продажба на буркини бански. Като цяло отзивите от тези начинания са позитивни, но преди броени дни, Пиер Берже, бивш любовник и бизнес партньор на Ив Сен Лоран, заяви по радио Europe 1, че с тези действия брандовете "взимат участие в поробването на жените".
"Потресен съм. През близо 40-те години, в които работих с Ив Сен Лоран, винаги съм вярвал, че ролята на дизайнера е да прави жените красиви и да им доставя свобода, а не да обединява сили с тази отвратителна диктатура, която крие жените," споделя той пред WWD.
"Само защото жените са принуждавани да се обличат така от съпрузите, семействата и обкръжението си не означава, че и ти трябва да се движиш в тази посока. Точно обратното, трябва да ги учиш да се разсъбличат, да се бунтуват и да живеят както съвременните жени по света. "
Когато интервюиращият пита Берже дали смята, че коментарите му са свързани с ислямофобия, той отговаря: "Живея в Мароко през повечето време, не съм ислямофобик."

H&M

M&S

Dolce&Gabbana

Риана и Кайли в моден тандем

Споделихме негодуванието си от начинанието на Риана като дизайнер, затова днес съвсем логично, продължаваме с рекламната кампания, чието главно лице е самата Кайли Дженър. Фокусът пада върху Fierce кецовете с кратко видео на Дженър размятаща напред-назад топка, облечена в синьо бюстие и tie-dyed клин. Обувките могат да се закупят за 90$ оттук, като, внимание, голяма част от тях вече са изкупени. Кампанията сама по себе си е скучна, Кайли е нелепо гримирана за иначе рекламираната спортна естетика, а цялостната идея за сътрудничество между 2 bad gals с вещерски маникюр и изкуствени мигли искрено ни ужасява.


 

И докато сме на вълна Риана...


Великден винаги буди еуфория, без значение дали си средностатистическия жител на тази планета или известна личност. Ето защо не е чудно, че Риана бе обзета от празнична треска и бе уловена да се разхожда в Ню Йорк с ауфит, който напомня на шарено великденско яйце. Модните критици отбелязаха, че освен неуместното цветово съчетание, Риана е прекалила и с кичозните цветни аксесоари – неоново-жълти очила, сребърна чанта и мноооогооо пръстенчета и огърлици... Защо, Рири?

 

И докато сме на вълна Кайли Дженър...


Представяме ви кукленската визия от вашите кошмари! Лицето на Кайли лъсна в ужасно отблъскващата корица на Paper Magazine, която по-скоро плаши, отколкото буди желание да си го купиш от репа. Снимките са дело на Erik Madigan Heck, а стайлингът и цялостната концепция навярно на някой, който е бил на силни медикаменти, пошегуваха се от Elle New York. Именно те припомниха, че това не е първият случай, в който Дженър плаши от страниците на иначе лъскаво издание, показвайки архивни кадри от NTERVIEW MAGAZINE.

Архив NTERVIEW MAGAZINE

 

Дантела през деня? По-добре НЕ!

На всеки може да се случи да облече неподходящата рокля във важен момент. Дори и на чаровната Салма Хайек. В иначе не толкова лош модел на Gucci актрисата се появи в шоуто на Jimmy Kimmel Live, в Лос Анджелис. Дали заради черната дантела, дължината, ципа, цветната ретро лента под гърдите, но определено не харесваме Салма в този аутфит! А ти?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.