Следва

Какво носи Редакцията днес: Biker jacket и сатен за разкош

На лов! За стайлиш чанти и обувки, защото никога не стигат...

Припомняме и показваме находките си, резултат от бърз, но измислен щурм на ловна дружина редактори из софийските магазини.

Shopping преди 8 години

Продължаваме със старата страст - ловуването по магазини във вече традиционната ни рубрика "На лов!" В нея, припомняме, показваме находките си, резултат от бърз, но измислен щурм на ловна дружина редактори из софийските магазини.

Дадохме старт на пролетния сезон с първите основни тенденции, както в дрехите, така и в косата и грима. А днес продължаваме с най-любимото дамско занимание - пазаруване на чанти и обувки. Най-обичаните, но и най-трудни за намиране придобивки сред модните потайности имат своите правила за настоящия сезон. Сверяваме часовниците си и уточняваме точните модели, за които си струва да спрем храната поне за месец, а именно: ярки тонове; oversized предложения и симпатични минита; спортни мокасини; главозамайващи стилето и нещо бонбонесто, като за десерт.

Ловният ни поход стартира в Сердика Център, където с устремена крачка се запътваме към бутика на Totally Erected, който да преровим толкова, колкото силите, нашите и тези на консултантите, позволяват. Забавлението продължава цял един следобед, а ето го и резултата...

Jacky Celine 375 лв. и 109 лв.

 

Стартираме с червен градски модел на Jacky Celine от мека кожа, подходящ за дълги обиколки по магазините. Това, което определено ни очарова е златистият блясък от вътрешността на чантата. Решаваме да се поглезим и с един жълт портфейл от същата линия.

Calvin Klein 345 лв.

 

В духа на градския ритъм, би било безотговорно от наша страна, ако пропуснем да се обзаведем с един чифт стилни кецове. Погледите ни се спират върху тази добре позната класика в черно със закачлив детайл по муцунката. Наши са!

Versace Jeans 389 лв.

 

А сега с рязка смяна на посоката, обръщаме очи към златисто-черните сандали, издигащи се на главозамайваща височина. Велурът бързо печели симпатиите ни, а усуканата златиста кожа би стояла повече от добре с вечерните ни рокли, с всяка една от тях.

Jacky Celine 405 лв.

 

Връщаме се обратно на градската тематика и осъзнаваме, че всъщност една от най-удобните чанти, които може да притежаваме, е тази тип "пощальон". Голям бонус е, ако я намерим и да е стилна. Късметът е на наша страна днес, защото тази красавица с ресни от Jacky Celine, е всичко, което търсим.

Jacky Celine 385 лв.

 

Пролетта определено ни оставя с желание за цвят. Затова и още една удобна голяма чанта не би била излишна. Но в друг тон, разбира се. Решаваме, че този път ще е жълта, но не лимонена, а по-скоро в цвят горчица и бележим покупка номер 5.

Calvin Klein 275 лв.

 

Вече грабнахме едни кецове, но пък кой може да има достатъчно от тях, със сигурност не и ние. В черно, сиво и розово и доста по-спортна естетика от предната ни находка, тези Calvin Klein горещо молят да ги вземем. Изпълняваме желания!

Versace Jeans 459 лв.

 

Забелязваме, че светлите тонове като че ли ни убягват в днешната обиколка, затова решаваме бързо да наваксаме с една страхотна чанта. С удобен размер и красиви лазерно изрязани елементи, лесно си представяме как ще я разхождаме не само в града, но и на плажа.

Calvin Klein Jeans 275 лв.

 

Мокасините са класика, но днес попадаме на една модернизирана класика. Със силует на вечния модел, спортна платформа и свеж готин цвят, обзалагаме се, че именно това ще е нашата обувка на сезона.

Just Cavalli 535 лв.

 

Надали съществува някой, който да не харесва черно-белия мотив, а ние лично много го харесваме. Затова и смятаме, че един чифт класически стилето със заострено връхче и тънко токче на 10см височина, не би ни се отразил зле. Няма място за спорове, взимаме го!

Jacky Celine 335 лв.

 

Един oversized клъч с дълга дръжка, която позволява да го носим по различни начини, звучи като доста добря идея. Цветът, разбира се, е черен, кожата е мека, а детайлите - златни. Класика за сезони напред.

Versace Jeans 329 лв.

 

На една жена обувките никога не са й достатъчни, факт. Жадно протягаме ръце към поредния чифт. Този път той е в меланж от текстурирана кожа, велур и лачено връхче. Височината е застрашителна, а деколтето на обувката - съблазнително.

Versace Jeans 399 лв.

 

Червена чанта вече си имаме, но пък не можем да се отлепим от красивия цвят и доброто настроение, което ни носи. Решаваме, няма да е червено, а коралово и който твърди, че двата цвята си приличат и нямаме нужда от две такива чанти, е в страшна грешка. Този път я избираме в средна големина и класически силует, който да работи във всякакви ситуации, включително и делови такива.

Versace Jeans 499 лв. и 175 лв.

 

Споменахме горе, че днес сме традиционалисти и най-сладкото оставяме за накрая. В случая става въпрос за тези безобразно сладки стилето и мини клъч, за които решаваме, че изглеждат най-добре в тандем. Обувките може и да идват в класически силует, но пък токчето им е метално, а връхчето е посипано сякаш с бонбони в розово, жълто и резида. Клъчът е оцветен в най-сладкия розов тон и е деликатно декориран с изрязани детайли.

More Shopping