Следва

Първите кандидати да минат под тату машинката на View Sofia са...

Повече от половината билети за концерта на José James на 24 април са вече продадени

Магията на José James, с която покори миналогодишното издание на A to jazZ, бързо съживи феновете на джазмена от ново поколение...

Music преди 8 години

Магията на José James, с която покори миналогодишното издание на A to jazZ, бързо съживи феновете на джазмена от ново поколение. Броени дни след обявяването на гостуването му в Sofia Live Club на 24 април, повече от половината билети в мрежата на Ивентим се изчерпаха. Местата за лайв шоуто на един от харизматичните, съвременни джаз артисти и неговата банда са силно ограничени и се очаква съвсем скоро да свършат.



След по-малко от три седмици в пълен и добре познат състав ще видим José James (вокал и китара), Solomon Dorsey (бас), Joe Blaxx (барабани) и Takeshi Ohbayshi (пиано). Българската публика ще е една от първите, която ще чуе на живо парчетата от новия албум на José, който предстои да излезе следващата година с легендарния лейбъл на Blue Note. Седмият поред албум носи симоволичното заглавие Love in a Time of Madness. Той е вдъхновен от света навън, в който царува контраста, войната и бедността са ежедневи, разбитите мечти факт, а въпроси като „Каква е цената на човешкия живот“ и „Каква стойност има любовта?“ остават без отговор. Един малко по-различен José, с ърбън звучене и дълбоки послания. Във всичко това ще се огледаме на 24 април, когато José James ще ни разказва истории в ноти по онзи нестандартен и завладяващ начин, типичен за калифорнийската му джазова душа.



По време на априлската вечер, която ще споделим с José James, ще чуем новите “Let it fall”, Ï`m yours”, “Police state” и още много други парчета от Love in a Time of Madness. За да ги чуеш живо, побързай да запазиш своя билет в мрежата на Ивентим на цена от 40 лв.

More Music