Следва

"Кольо Карамфилов: Обично" - една различна изложба

Нападнаха Майли Сайръс

Нападнаха Майли Сайръс

People of art преди 8 години

Храни куче да те лае, или в случая на Майли Сайръс - котка да те драска. Именно сериозни и дълбоки рани, след бой с иначе пухкавия си домашен любимец, певицата показа на феновете си в instagram. С кървави следи по челото, в скалпа и ръката 23-годишната Майли се сдобила след като котката й неочаквано решила, че е време да си поточи ноктите... по нея. "Пре*бана от котката", бе краткото, но точно пояснение на Сайръс.

More from View Sofia

От Архива: Дария Жукова - малкото богато момиче

Celebrities преди 4 години

Ако сметнем, че Роман Абрамович (бившият мъж) и Ставрос Ниархос (настоящият) са също толкова актуални и желани, колкото JFK и Онасис навремето, не е ли Даша Жукова една съвременна Джаки О.? Май така излиза. Не е била Първа дама, но не пречи да я разглеждаме почти като такава от март 2009-та насам. Историята на Малкото богато момиче, актуална, макар и от Архива ни /актуална дата на публикуване в View Sofia - 10.03.2009 г./:

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра