Следва

Старият аутфит живее нов живот

Б като Библия, Б като Блог: Време за почивка

На улицата все по-често се разминаваме с муцуни, които се усмихват иззад слънчевите си очила, в кафето звучи лежерен плажен сет, а навън мирише на безгрижие.

All fashion преди 8 години

Клише или не, дойде време за почивка. На улицата все по-често се разминаваме с муцуни, които се усмихват иззад слънчевите си очила, в кафето звучи лежерен плажен сет, а навън мирише на безгрижие. И всичко това дойде с първите слънчеви лъчи? Да, но освен с тях, попихме допълнително пролетно/лятно настроение от няколко любими блога. Време е за почивка...

Тръгни на път, веднага!

Няма по-вълнуващо пътешествие от живота, но за да внесеш сол и вкус в него, поняга е нужно да нахвърляш малко дрехи в куфара и да тръгнеш на път. От mydomaine.com дори ни улесняват, като ни дават насоки и причини да се изгубим в напълно непознато място... за да се намерим отново! 

 

mydomaine.com

А някой кара ко-ле-лоооо

Колелото, хубавото време върви ръка за ръка с разходка с колелото. В парка, по градските улици или просто едно-две кръгчета около блока - винаги си струва да се качиш на колелото. А ако искаш да си и стайлиш мацка на колело - направи като Тори!

atlantic-pacific.blogspot.bg

Lost in Paris

Ако попаднете в Париж, последвайте примера на Никол и се насладете на дълго и приятно утро в леглото в хотелската стая. Само вие, сатенът и малко рози за разкош.

garypeppergirl.com

Само ти и кафето

И накрая, но далеч не на последно място - ако нямаш възможност да се вдигнеш на път, дори ако нямаш възможност да направиш едно кръгче с колелото - наслади се на връзката между теб и градът, дори и да е на прибиране след работа. Остани сама със себе си, на чаша кафе, и се чувствай добре в кожата си.

wendyslookbook.com

 

More All fashion